U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Winactie op de Military van Boekelo

Op zaterdag 10 oktober is RJ Safety & Security met een eigen hospitality unit aanwezig op de Military van Boekelo. Goed nieuws voor alle bezoekers van dit evenement, want bij onze unit, aan het looppad voor de waterbak, kunnen mooie prijzen gewonnen worden!

Bij onze unit vindt u een grote voorraadpot gevuld met de Vazuintjes van Sectolin. Raad hoeveel Vazuintjes er in de voorraadpot zitten en maak kans op één van deze mooie prijzen:

Innotec / RJ Safety & Security – Twee skybox kaarten voor een wedstrijd van FC Twente

Altijd al eens in een skybox willen zitten met onbeperkt drankjes en wat hapjes tot uw beschikking? Dit is uw kans. Als u deze prijs wint nodigen wij u uit voor een wedstrijd in de skybox van RJ Safety & Security en Innotec.

Manege Snorrewind – Een privéles paardrijden bij Manege Snorrewind, het bedrijf van oud-eventingruiter Erna Bronsvoort

Altijd al eens willen paardrijden of wilt u gewoon beter worden? Dat kan! Als u deze prijs wint krijgt een uur privéles op Manege Snorrewind in Markelo. Dit is het bedrijf van Erna Bronsvoort. Zij heeft gestart voor het landenteam van Nederland op het EK Eventing. Naast het eigen bedrijf is ze bestuurslid van het hoofdbestuur van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS).

Voor de privéles kan gekozen worden uit verschillende disciplines. Het kan een beginnersles zijn, een dressuurles, een springles of een uur crossles. Zonder eigen paard/pony kan de winnaar alleen een uur beginnersles of dressuurles winnen.

Sectolin – Een wellnesspakket voor uw paard of pony

De prijs is een wellnesspakket van Sectolin Animal Care Products. Sectolin is de groothandel en het merk in ruitersport, verzorgingsproducten, geneesmiddelen en voedingssupplementen voor uw paard en pony. In het wellnesspakket zitten de volgende producten: Equishine Original, Hippique Shampoo, Bright Eye, Shine & Silk en Favourite Fluid.

Naast dit mooie pakket verzorgd Sectolin de voorraadpot met daarin de Vazuintjes, de gezonde paardensnoepjes met vitamines, mineralen en kruiden. U moet gokken hoeveel Vazuintjes er in de voorraadpot zitten.

Goudkamp Stables – Een uur menles van internationaal tweespanmenner Raymond Letteboer

Raymond Letteboer ment al van jongs af aan. Op zijn 12e begon hij met het rijden van menwedstrijden. De eerste jaren met enkelspan, daarna met tweespan. De verschillende klassen werden snel doorlopen, met als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap in 2001 in de klasse 5 van de Nbvap.

Daarna werd in 2003 de overstap naar de (inter)nationale wedstrijdsport gemaakt. Dit resulteerde in verschillende succesvolle internationale resultaten en het behalen van het Nederlands Kampioenschap Tweespan paard in 2006 en 2010.

Heeft u ook altijd al eens willen mennen? Of wilt u graag beter leren mennen met uw eigen aanspanning? Dan is deze prijs echt iets voor u. U kunt een uur les krijgen met eigen aanspanning, bij Raymond Letteboer of bij u thuis. U kunt ook een uur les krijgen met een paard van Goudkamp Stables, maar dat kan alleen bij Raymond Letteboer aan huis.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief