U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Heterdaad door goede samenwerking

Dat de publiek private samenwerking een toegevoegde waarde is voor zowel RJ Safety & Security als de publiek private organisaties, was reeds duidelijk. Het is dan ook mooi om te kunnen melden dat de politie met medewerking van een oplettende Enschedese inwoner een verdachte heeft aangehouden.

Maandagavond rond de klok van half 11 zag een oplettende Enschedese inwoner drie verdachten op het dak van een gebouw in Enschede. Deze bewoner alarmeerde hierop RJ Safety & Security, daar zij een surveillancevoertuig van RJ Safety & Security in de buurt zag staan. De melding kwam binnen bij de Video & Service Centrale van RJ Safety & Security, de dienstdoende centralist nam via de Samen Alert 24/7 lijn onmiddellijk contact op met de Politie. De Politie kwam vervolgens direct ter plaatse waarbij 1 verdachte is aangehouden.

Het verdere onderzoek is overgeleverd aan de Politie. Een mooi voorbeeld van pro-actief beveiligen middels oplettende surveillanten, de Video & Service Centrale en uitstekende samenwerking met Politie en gemeenten.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief