Vacature operator (M/V)

(24-32 uur p.w.)

RJ Safety & Security is al sinds 1997 dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een compleet concept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en kan oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Daarnaast hebben we een eigen Video Service Centrale van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken. Onze service centrale biedt een helpdesk met een scala aan ongekende mogelijkheden; telefoonservice, alarmbeheer, storings- en bereikbaarheidsdienst, digitale parkeerdiensten, en informatie- en calamiteitenvoorzieningen. Met circa 230 medewerkers bieden wij vanuit onze 2 vestigingen (Enschede en Almelo) landelijke dienstverlening aan onze klanten.

Voor onze Video Service Centrale in Enschede zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze Operator (M/V) 24-32 uur per week.

Wat ga je doen?

In deze functie draag je zorg voor de binnenkomende alarmmeldingen en telefoongesprekken. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van intercomcontacten vanaf parkeerlocaties, meldingen van storingen bij o.a. zorginstellingen, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en installateurs. Dit doe je zowel telefonisch als per e-mail. Je houdt toezicht op camerabeelden en draagt zorg voor de aansturing van monteurs conform protocol, en je zet hulpvragen uit naar derden.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een MBO-2 diploma Beveiliging of Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCa). Je hebt ervaring in de integrale dienstverlening of maakt je dit snel eigen en je staat graag klanten te woord. We vinden het daarbij belangrijk dat je beschikt over basiskennis Duits en Engels, en daarnaast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).

Wij zijn een 24/7 bedrijf, waardoor de diensten wisselend zijn. Onze ideale kandidaat is daarom flexibel inzetbaar, en maakt geen onderscheid tussen dag-, avond-, en nachtdiensten. Tot slot beschik je over de volgende competenties:

  • klantvriendelijk;
  • servicegericht;
  • oplossingsgericht;
  • stressbestendig

Wat hebben wij jou te bieden?

We starten met een gestructureerd inwerktraject, en bieden jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van je ervaring stroom je in als Operator 1 of 2, en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar medior of senior posities, waaronder Hoofdoperator.

We bieden wij jou een marktconform salaris met interessante toeslagen conform de CAO Particuliere beveiliging, en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een professionele en innovatieve omgeving, waarin jij je snel thuis voelt en ook heb je ieder jaar een gaaf personeelsfeest op de agenda staan!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct naar de functie van Operator! Dit kun je doen door jouw CV en motivatiebrief te e-mailen naar sollicitatie@rjsafety-security.nl, t.a.v. de afdeling HR.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief