U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Over RJ Safety & Security

Gevestigd in Enschede en Almelo is RJ al ruim 23 jaar hét grootste beveiligingsbedrijf in Oost Nederland. RJ heeft een breed scala aan diensten waarmee zij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten kan leveren en door-to-door oplossingen kan bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Voor zowel de zakelijke kring als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring in alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

360° veiligheid
RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de vier essentiële pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

Algemeen - FB

Innovatieve veiligheidsoplossingen
RJ Safety & Security streeft naar het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor (complexe) veiligheidsvraagstukken. Wij zijn altijd op zoek naar slimme technieken voor een tijdige identificatie van afwijkingen zodat de gevraagde actie zo snel, effectief en efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. Zo is de klant altijd gegarandeerd van Slimme Preventie en Snelle Actie.

De 3 Business Units van RJ

De brede dienstverlening van RJ is ondergebracht onder drie Business Units:

  • Onder de BU ´Security´ valt de dienstverlening: Mobiele Surveillance, Objectbeveiliging, Evenementenbeveiliging, Geld & Waardevervoer en Services (o.a. RJ Nachtcoach).
  • Onder de BU ´Monitoring Operations Center´ valt de dienstverlening: Telediensten, camerabewaking en parkeerbeheer. Onder de BU
  • Onder de BU ´Opleidingen´ valt de dienstverlening: Veiligheidsopleidingen en Veiligheidstrainingen, waaronder EHBO, AED, BHV en VCA trainingen

Het team van RJ bestaat uit ruim 250 medewerkers die zowel op locatie als op kantoor werkzaam zijn.

Hierbij willen we u graag voorstellen aan het commerciële team van RJ Safety & Security.

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief