Persoonlijke alarmeringsabonnementen

Abonnementen

Onze persoonlijke alarmeringsabonnementen vraagt om eenvoud, daarom presenteren wij ons concept zo helder en transparant als mogelijk. De verschillende abonnementen vormen de basis voor het gehele concept. Hierbij wordt een apparaat gekozen dat voldoet aan de specifieke wensen. Bij de start van de dienstverlening zal het apparaat bij een gebruiker geplaatst worden. In geval van een calamiteit kan de gebruiker de toets op het apparaat gebruiken om in contact te komen met onze toezichtcentrale. Onze toezichtcentrale zal dan handelen volgens het protocol dat afgesproken is met de gebruiker. In geval van het waarnemen van een calamiteit door de meldkamer, zullen zij alarmeren en hulpdiensten waarschuwen.

 

Leer om gaan met moeilijke situaties of agressie in de zorg.

Het dragen van een alarmeringsapparaat, de aangesloten dienstverlening in de vorm van de meldkamer en de opvolging die ook door ons verzorgd kan worden. Een optimale afstemming en borging tussen de verschillende disciplines is hierdoor gegarandeerd.

 

De volgende abonnementen voor persoonlijke alarmering bieden wij aan:

Bekijk hier onze printbare digitale folder waarin kort, bondig en overzichtelijk het geheel nog eens terug te lezen is. De abonnementsvormen worden schematisch weergegeven waardoor u gecombineerd met voorgaande tekst een duidelijk beeld zal krijgen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief