RJ 20 jaar

Al 20 jaar een veilig gevoel, en wie jarig is trakteert!

Wij bestaan 20 jaar. Een mooie mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan. Wij bedanken en feliciteren al onze medewerkers, partners en klanten, voor het samen ontwikkelen van innovatieve veiligheidsoplossingen en het creëren van beveiligde omgevingen en veilige situaties.

We gaan de komende periode niet alleen onze medewerkers en klanten trakteren maar bieden ook nieuwe klanten een leuke traktatie!

Word nu klant bij RJ Safety & Security en krijg:

3 maanden 10% korting cadeau bij een nieuw abonnement bij de Video Service Centrale

Wij bieden nieuwe klanten 10% korting op een nieuw abonnement bij een van de dienstverleningen van de Video Service Centrale. U kunt hierbij denken aan cameraobservatie, parkeerbeheer, persoonlijke alarmeringen en telefoondiensten. Sluit nu een nieuw abonnement af en profiteer drie maanden lang van deze unieke korting. Klik hier voor meer informatie over alle dienstverleningen van onze Video Service Centrale of laat uw gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

3 maanden 10% korting cadeau op een nieuw abonnement voor Mobiele Surveillance

Sluit nu een nieuw abonnement af voor mobiele surveillance en ontvang drie maanden lang 10% korting! De mobiele surveillance van RJ Safety & Security is met 12 voertuigen de grootste aanbieder in de regio. Klik hier voor meer informatie over alle dienstverleningen van de Mobiele surveillance of laat uw gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

10% korting cadeau bij het afsluiten van een nieuwe cursus bij RJ Opleidingen

Wij bieden nieuwe klanten 10% korting op een BHV basis opleiding met E-learning. Train uw personeel in ons eigen high-tech trainingscentrum of op uw eigen locatie. Klik hier voor meer informatie over de dienstverleningen van RJ Opleidingen of bekijk de cursuskalender.

5% korting cadeau op het basis uurtarief bij het afsluiten van een nieuwe contract voor Evenementenbeveiliging

Verzorg nu de beveiliging van uw evenement en profiteer van 5% korting op het basis uurtarief. Wij hebben ruime ervaring in evenementenbeveiliging en het verzorgen van veiligheid en beveiliging voor zowel grote als kleine evenementen. Klik hier voor meer informatie over RJ evenementenbeveiliging of laat hieronder uw contactgegevens achter.

Sluit vandaag nog je abonnement af!

Wilt u meer informatie of gebruik maken van deze jubileumactie, laat dan hieronder uw contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! De actie loopt tot en met 31 december 2017.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief