Vacature Accountmanager

(m/v) 40 uur p.w.

RJ Safety & Security is al sinds 1997 dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en opleidingen en kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid. 

Sta je aan het begin van een succesvolle salescarriere en wil jij je graag ontwikkelen bij een bedrijf dat jou hiervoor alle kansen biedt en jou ondersteunt in jouw ontwikkeling dan is deze functie op jouw lijf geschreven.

Wat ga je doen?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor een klantportefeuille van bestaande klanten en aquireer je nieuwe klanten voor de verschillende diensten van RJ Safety & Security zoals Mobiele Surveillance, Objectbeveiliging, Evenementenbeveiliging en Opleidingen. Je inventariseert de behoefte van de klant, maakt offertes, levert een bijdrage aan aanbestedingen en sluit contracten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen (omzet, groei in aantal klanten en klanttevredenheid) op basis van vastgestelde targets.

Waar kom je te werken?
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede. Dit zal tevens je vaste standplaats worden, maar uiteraard zul je ook geregeld bij onze klanten te vinden zijn. Je komt terecht in een hecht team, met ambitieuze collega’s. Samen zorg je ervoor dat de klanttevredenheid hoog blijft en commerciële doelstellingen behaald worden.

Wie zoeken wij?
Jij bent een écht commercieel talent, wordt enthousiast van veel klantcontact en biedt je voor onze klanten de beste oplossing. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding commerciële economie of gelijkwaardig en je bent woonachtig in regio Oost Nederland. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en beschik je over de volgende competenties:

  • Affiniteit met en kennis van de branche is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ondernemend en gedreven;
  • Resultaatgericht;
  • Pro actieve houding;
  • Bereidheid om in jezelf te investeren.

Wat hebben wij jou te bieden?
We starten met een  training- en coachingsprogramma om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk succesvol je functie kunt uitoefenen, en ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Tot slot bieden wij jou prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • Een marktconform salaris;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Een leaseauto

Wil jij iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om jouw doelstelling te overtreffen?

Solliciteer dan direct naar de functie van Accountmanager. Dit kun je doen door jouw CV en motivatiebrief te e-mailen naar sollicitatie@rjsafety-security.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Konter, salesmanager RJ. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088- 434 99 04.  De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 februari 2019.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Young woman having a business meeting with an executive in his office, he is pointing on a contract and giving explanations

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief