Vacature – Assistent Controller

Enschede – M/V 24-32 uren per week

Functieomschrijving

Ben jij de proactieve, en zelfredzame Assistent Controller, die makkelijk kan schakelen tussen proces en operatie, iemand die blij wordt van een afdeling volop in ontwikkeling en sta jij in de startblokken om mee te bouwen aan een organisatie 2.0?

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse financiële administratie, de debiteuren bewaking, het opstellen van de financiële rapportages, begrotingen en forecast. Tevens ben je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie en automatisering van de financiële administratie. De focus zal hierbij liggen op de projectadministratie en de urenverantwoording.

Verder ben je verantwoordelijk voor adequate en betrouwbare administratieve processen en zie je toe op een juiste toepassing en naleving van de interne procedures.  Je stuurt de administratief medewerker(s) aan en bent het eerste aanspreekpunt op financieel vlak voor de Financieel Manager.

Functie-eisen

 • Je denkt mee in de strategische veranderrichting en creëert draagvlak voor vernieuwing;
 • Je bent analytisch en hebt een hoog arbeidsethos;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal drie jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt bij voorkeur gewerkt bij een accountantskantoor;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift, waarbij je zaken concreet weet te maken;
 • Je beschikt over een gedegen vakkennis, werkt accuraat en voelt je prettig in een centrale, afwisselende en sturende rol;
 • Je bent doortastend en een teamspeler.

De Organisatie

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety &  Security levert een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en kan doordoor oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Onze kennis  en jarenlange ervaring op alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

De financiële afdeling

De financiële  afdeling bestaat momenteel uit 2 Financieel Medewerkers en 1 Controller.
Een kernopdracht hierbij is deverantwoordelijkheid voor de financiële administratie waarbij beheersing, accuratesse en tijdigheid kernbegrippen zijn. De financiële afdeling levert tevens een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van een juiste administratieve organisatie en bijbehorende interne beheersing. Daarnaast ligt de aandacht op het procesmatige gedeelte, met als doel de organisatie slagen te laten maken op het gebied van efficiency en processen.

Het aanbod

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een betrouwbare en loyale werkgever;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je mag rekenen op ruime mogelijkheden voor verdere opleiding en ontwikkeling;
 • Een uitdagende functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Solliciteren

Herken jij je in het profiel van deze functie. mail dan een motivatiebrief voorzien van een CV naar personeelszaken@rjsafety-security.nl vóór 16 september 2019. De eerste gesprekken zullen gaan plaatsvinden op 19 september en de vervolggesprekken op 23 september 2019.

Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Chantal Greebe (Controller) op telefoonnummer (0)88 434 99 04.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

corporate-fraud

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief