Vacature Commercieel manager Video Service Centrale

Technisch commerciële bouwer die staat voor resultaat

Enschede, fulltime (40 uur)

RJ Safety & Security is al sinds 1997 dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost-Nederland. Deze organisatie levert een compleet concept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en kan oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Hiernaast beschikt RJ Safety & Security over een eigen Video Service Centrale van waaruit zij klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken. Deze service centrale biedt een helpdesk met een scala aan ongekende mogelijkheden; telefoonservice, alarmbeheer, storings- en bereikbaarheidsdienst, digitale parkeerdiensten en informatie- en calamiteitenvoorzieningen. Met circa 230 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 2 vestigingen (Enschede en Almelo) landelijke dienstverlening aan klanten.

De Commercieel Manager van de afdeling Video & Service Centrale binnen RJ Safety & Security heeft als doelstelling om de groei, winstgevendheid en ontwikkeling van deze afdeling efficiënt en succesvol te laten verlopen. Naast de commerciële activiteiten ben je verantwoordelijk voor het organiseren, beheren en optimaliseren van de operatie en personele bezetting, bestaande uit +/- 25 personen. Vanuit een gedegen technische kennis levert de Commercieel Manager een substantiële bijdrage aan het realiseren van een positieve klantbeleving. In deze streeft hij/zij, met het team, naar een uiterst effectieve en efficiënte uitvoering van de afgesloten contracten waarin continu verbeteren in de operationele processen van groot belang is. De Commercieel Manager, onderdeel van het MT van de gehele organisatie, heeft een stevige persoonlijkheid die het team weet mee te bewegen in zijn/haar visie en daarin de afdeling laat groeien en excelleren.

Verantwoordelijkheden

 • Commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor de afdeling Video & Service Centrale
 • Bepalen van visie en doelen op de middellange termijn in overleg met directie
 • Opstellen en nakomen van jaarplannen en formatieplannen
 • Direct leidinggeven aan het team
 • Leveren van een actieve bijdrage aan het realiseren van de resultaten en groei
 • Mede vertegenwoordigen van het uitvoerend orgaan van RJ Safety & Security naar de klant toe
 • Verbinding leggen met de overige afdelingen binnen de organisatie
 • Ontwikkelen, invoeren en onderhouden van een evenwichtig kwaliteitsbeleid met oog voor enerzijds risicobeheersing en anderzijds effectiviteit en efficiency
 • Rapporterend aan directie over de stand van zaken en verwachting t.a.v. de voortgang, kosten en kwaliteit van onderhanden werk

Wij vragen

 • Een resultaat- en mensgerichte leider met technische affiniteit, bij voorkeur richting IT
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting Bedrijfskunde of Commerciële Economie
 • Bewezen commercieel management ervaring in een commerciële en/of dienstverlenende organisatie
 • Werkt zeer zelfstandig, is klantgericht en toont ondernemerschap
 • Beschikt bij voorkeur over een netwerk dat past en/of aanvullend is bij de organisatie ▪ Een verbinder met creativiteit die staat voor resultaat

Deze rol is uitermate geschikt voor een gedreven Commercieel Manager die toe is aan een vervolgstap in zijn/haar carrière en uitdaging ziet deze ambitieuze afdeling, met potentie, uit te bouwen.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door RJ Safety & Security gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Commercieel Manager.

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot zondag 26 mei 2019. De eerste gesprekken worden gevoerd door Mathilde Vording en Tom Kleizen bij Siebert & Wassink tussen 27 mei en 5 juni. De vervolggesprekken met RJ Safety & Security zijn gepland tussen 6 en 21 juni.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Wij streven ernaar om de procedure vóór 1 juli 2019 af te ronden.

Neem voor meer informatie contact op met Mathilde Vording van Siebert & Wassink.

t: 053 – 480 35 50
m: 06 – 20459747
e: vording@siebertwassink.nl

w: www.siebertwassink.nl

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief