Vacature Medewerker Commerciële Binnendienst & Communicatie

Enschede –  32-40 uren per week

Bij RJ Safety & Security zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker commerciële binnendienst & communicatie die ons team komt versterken. In deze functie ben jij de spil tussen de klant, accountmanagers en de interne organisatie. Word jij enthousiast van het onderhouden en uitbouwen van de klantenportefeuille binnen een snelgroeiende organisatie? Ben jij tevens in staat om zorg te dragen voor een gestroomlijnde en professionele interne- en externe communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkomgeving

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in  Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en kan daardoor oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Functiebeschrijving

Als medewerker commerciële binnendienst & communicatie ben jij enerzijds verantwoordelijk voor een gedeelte van het klantenportefeuille en anderzijds voor het verzorgen van professionele interne en externe communicatie. Deze duo-rol maakt het deze functie erg afwisselend en uitdagend!  Je bent namelijk niet alleen een gesprekspartner voor onze klanten en ondersteuning van het accountteam bij het genereren en opvolgen van leads, maar draagt ook zorg voor de gehele communicatie bij RJ Safety & Security. Je werkt zelfstandig, toont initiatief en je ziet kansen. In deze functie ben jij de spil in de organisatie en met je creativiteit weet je precies hoe je met jouw verhaal de juiste mensen bereikt.

Wie ben jij?

Onze nieuwe collega is een teamplayer die beschikt over een commerciële instelling, kansen benut en het overzicht blijft behouden in de commerciële organisatie RJ Safety & Security. Je schakelt met gemak op diverse niveaus en communiceert helder en duidelijk. Daarbij ben je in staat om zelfstandig en proactief te sturen op resultaat. Je hebt pas je studie commerciële economie afgerond of bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Hiermee versterk jij ons team:

•Je brengt de benodigde kennis mee door middel van een afgeronde commerciële HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau;
•De ervaring die je al hebt op het gebied van sales;
•Je hebt kennis van communicatiemiddelen, nieuwe media;
•Je bent communicatief en redactioneel zeer vaardig;
•Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Ons aanbod

• Een dynamische, zelfstandige en uitdagende functie binnen het commerciële team;
• Je hebt veel ruimte voor eigen initiatieven en creëert deze ook zelf;
• Mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling;
• Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie.

Solliciteren

Herken jij je in het profiel van deze functie. Mail dan een bondige sollicitatiebrief met CV naar personeelszaken@rjsafety-security.nl. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Ard Heuten (commercieel directeur) op telefoonnummer (0)88 434 99 04.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief