U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Vacature Evenementenbeveiliger

Hecht jij, net als ons, veel waarde aan ‘Slimme Preventie, Snelle Actie’ en zit het bewaken van de veiligheid, orde en rust jou in het bloed? Heb je geen moeite met onregelmatige werktijden of werken in het weekend? Beschikt je over een MBO-2 diploma Beveiliging/ ESO opleiding, of ben je bereid de ESO te volgen, dan komen we graag met je in contact! 

WAT GA JE DOEN?
Als Evenementenbeveiliger ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Dit doe je onder andere door accuraat op te treden bij ongewenst gedrag, maar ook door jouw professionele en klantvriendelijke houding naar klanten, publiek en/of bezoekers. Gedurende jouw werk draait het om veiligheid en gastvrijheid.

De locatie waar je werkzaam bent kan een concert, muziekfestival of dorpsfeest zijn, maar ook een voetbalwedstrijd of sportevenement. Gedurende je werkzaamheden heb je veel contact met bezoekers, collega-beveiligers en overheidsdiensten, waardoor een servicegerichte houding erg belangrijk is.

WAT BRENG JE MEE?
Je beschikt over een goede werkhouding en beheerst de Nederlandse taal goed. Je vindt het geen probleem te werken op onregelmatige werktijden en in het weekend en bent daarnaast:

  • In het bezit van een MBO-2 diploma beveiliging of een ESO (Event Security Officer) diploma, of bereid de laatstgenoemde opleiding te volgen; https://www.rjsafety-security.nl/evenementenbeveiliger/
  • Woonachtig in de omgeving Twente/ Achterhoek;
  • Flexibel inzetbaar en je hebt een dienstverlenende, probleemoplossende en kwaliteitsgerichte instelling!
  • Niet voor 1 gat te vangen en weet je je hoofd koel te houden in stressvolle situaties;
  • Daadkrachtig, klantvriendelijk en sociaal.

WAT STAAT DAAR TEGENOVER?
We starten uiteraard met een inwerktraject, waarin we jou de belangrijkste aspecten van de functie toelichten, afhankelijk van de ervaring die je zelf al meebrengt. Daarnaast hoort bij deze functie natuurlijk:

  • Een salaris conform cao, inclusief de bijbehorende toeslagen;
  • Aanvullende secundaire voorwaarden conform cao;
  • Een team waarin een plezierige werksfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staat;
  • Een digitaal rooster, waardoor je altijd en overal inzage hebt in jouw werktijden;
  • Het perspectief op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Met bijna 300 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 2 vestigingen (Enschede en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Enthousiast geworden over de  vacature van Evenementenbeveiliger en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@rjsecurity.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia van der Molen, HR Business Partner, bereikbaar op telefoonnummer 088-4349904.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief