RJ Safety & Security

Vacature HR Business Partner

Enschede –  32-40 uren per week

Bij RJ Safety & Security zijn wij op zoek naar een ervaren, allround HR Business Partner die ons team komt versterken. Word jij enthousiast van het ontwikkelen en professionaliseren van HR beleid binnen een snelgroeiende organisatie? Ben jij tevens in staat om het HR-proces goed in te richten en uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkomgeving

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in  Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en kan daardoor oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

De afdeling Human Resources

De HR afdeling speelt een belangrijke en ontwikkelingsgerichte rol binnen de organisatie. Onze HR professionals ondersteunen het management van de diverse afdelingen binnen de organisatie bij het uitvoeren van het HR beleid. De afdeling verkeert op dit moment in een transitiefase van verdere ontwikkeling en professionalisering van het HR beleid. Het zo veel mogelijk uniform maken van het HR beleid voor de verschillende afdelingen binnen de organisatie is dan ook een kernopdracht. Ook dient er een gedegen basis te worden ontwikkeld op het HR beleid. Om onze doelstellingen te kunnen realiseren zijn wij op korte termijn op zoek naar een stevige en ervaren HR Business Partner die ons HR team komt versterken.

De functie

Als HR business partner rapporteer je aan de directie, ben je onderdeel van het Management Team en werk je grotendeels op basis van zelfsturing op (pro)actieve wijze mee aan het verder ontwikkelen en uitbreiden van de diverse aspecten van het HR beleid. Hiertoe werk je nauw samen met je collega van de afdeling en het management om samen de organisatiedoelstellingen te realiseren. Je werkt deels projectmatig door het ontwikkelen en implementeren van de P-instrumenten en deels procesmatig door het proactief ondersteunen en coachen van de managers in de dagelijkse praktijk. Gedurende de eerste periode zal het accent liggen op HR beleid –en procesontwikkeling en het ondersteunen van het management. Aangezien ons bedrijf sterkt groeit is werving en selectie een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Wie ben jij?

Jij bent een daadkrachtige en overtuigende HR Business Partner die zich thuis voelt in een commerciële organisatie. Je bent niet afwachtend, maar neemt zelf initiatieven. Je kan op alle niveaus binnen de organisatie samenwerken met mensen. Je hebt al ervaring als bijvoorbeeld recruiter of HR-consultant bij een uitzend- of detacheringsorganisatie en bent toe aan een volgende stap.

• Je beschikt over een afgeronde HBO P&A opleiding
• Je hebt minimaal 3 jaren werkervaring in een soortgelijke functie
• Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift, waarbij je zaken concreet weet te maken
• Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan verschillende persoonlijkheden en wisselende situaties

Ons aanbod

• Een dynamische, zelfstandige en uitdagende functie
• Je bent onderdeel van een enthousiast MT binnen een ambitieuze werkomgeving
• Je hebt veel ruimte voor eigen initiatieven en creëert deze ook zelf.
• Mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling
• Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie
• Samengevat ben je een allround HR professional die resultaat weet neer te zetten

Solliciteren

Herken jij je in het profiel van deze functie. Mail dan een bondige sollicitatiebrief met CV naar personeelszaken@rjsafety-security.nl. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Ard Heuten (commercieel directeur) op telefoonnummer (0)88 434 99 04.

Deze vacature is geplaatst op 8 november 2018. Wij streven er naar om de eerste gesprekken medio november 2018 te kunnen voeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

books-break-coffee-927451 tiny png

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief