Vacature Mobiele Surveillant

Onze organisatie:

RJ Safety & Security is in 1997 gestart met verschillende beveiligingsdiensten, één daarvan is de tak van mobiele surveillance. In de afgelopen 20 jaar is deze tak flink gegroeid en een belangrijke pijler geworden binnen onze organisatie.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar zowel startende als ervaren

Mobiele Surveillanten (24-32 uur)

De functie:

Als Mobiele Surveillant ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van objecten van onze opdrachtgevers. Dit kunnen bijvoorbeeld kantoorflats, scholen, musea en bibliotheken zijn. Jij rijdt in één van onze herkenbare voertuigen door de regio en verzorgt verschillende beveiligingsdiensten. Brand- en sluitrondes behoren tot je takenpakket. Ook ben je alert op verdachte situaties en ben je in staat snel en correct te handelen wanneer er vanuit onze servicecentrale een alarmmelding binnen komt. We zoeken een teamspeler. Samen met je collega’s los je problemen op en werk je samen aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

ms-website
Voor deze functie vragen wij:

  • Je bent in het bezit van een erkend beveiligingsdiploma (Beveiliger II of ABM);
  • Je bent flexibel inzetbaar (dag/ avond/ nacht en weekenden);
  • Je bent starter of hebt reeds enkele jaren recente werkervaring;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent klantvriendelijk, representatief en stressbestendig;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

De juiste kandidaat bieden wij een geweldige baan bij één van de grootste beveiligingsbedrijven van Oost- Nederland met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao van de Particuliere Beveiliging. Mobiele surveillant Erik schreef een blog over waarom jij bij ons moet komen werken.

Wil jij werken in een professionele en innovatieve omgeving? Dan ben JIJ bij RJ Safety & Security aan het juiste adres. Mail dan een bondige motivatiebrief met CV naar personeelszaken@rjsafety-security.nl .

 Een antecedentenonderzoek maakt verplicht onderdeel uit van deze procedure.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief