Vacature Nachtcoach

Ben jij sociaal, servicegericht en heb jij een oog voor veiligheid? Bied jij graag een helpende hand en word jij enthousiast van werken in de zorg?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkomgeving

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety &  Security levert een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en kan daardoor oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties  als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

De Nachtcoach

Als nachtcoach ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid binnen de organisatie van de opdrachtgever. Enerzijds door service te verlenen, anderzijds door toezicht te houden op orde en veiligheid. Jouw taak is om zorg te dragen voor een veilige situatie tijdens werktijden en bij calamiteiten gedurende de inzet. Je werkt voornamelijk ’s nachts maar dit kan ook overdag zijn. Daarnaast ben je als nachtcoach in staat om niet-zorggerelateerde taken van zorgmedewerkers over te nemen, zoals het ontvangen van bezoekers en/of medewerkers, telefonische bereikbaarheid en het inschakelen van hulpdiensten of betrokkenen bij een calamiteit.

Wie ben jij?

Jij bent een sociaal, servicegericht en zelfstandig en kunt goed volgens richtlijnen en procedures werken. Je hebt affiniteit met veiligheid en zorg en bent niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen bij calamiteiten. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen om anderen te helpen. Ook beschik jij over:

• Minimaal MBO-niveau 2 werk- en denkniveau;
• Een geldig rijbewijs B
• Een verklaring VOG

Wat bieden wij jou?

• Een dynamische, zelfstandige en uitdagende functie
• Mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling
• Opleidingsmogelijkheden (afhankelijk van de werkzaamheden)
• De kans om ervaring op te doen in andere dienstverlening binnen de organisatie
• Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie

Solliciteren

Herken jij je in het profiel van deze functie. Mail dan een bondige motivatiebrief met CV naar sollicitatie@rjsafety-security.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Harald Gejas of Patrick Keizers via (0)88 434 99 04.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief