Vacature Operationeel Manager (fulltime)

Ben jij de persoon die onze belofte ‘slimme preventie, snelle actie’ kan uitdragen binnen onze organisatie? Zie jij jezelf werken in een organisatie die zichzelf en haar medewerkers op basis van vernieuwende concepten verder wil ontwikkelen?

De organisatie
Ruim 20 jaar is RJ Safety & Security een gerenommeerde partner op het gebied van veiligheid en beveiliging. Dit doen wij door het leveren van een gevarieerd aanbod van diensten in onder andere de technische beveiliging, virtuele veiligheid en fysieke beveiliging. Ook opleidingen gericht op veiligheid maken deel uit van ons brede producten- en dienstenpakket.

Jouw opdracht
Als Operationeel Manager creëer je een optimale afstemming en samenwerking tussen de verschillende bedrijfsonderdelen van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de operationele organisatie en weet met jouw visie en managementkwaliteiten de organisatie en de verschillende afdelingen nog beter te laten functioneren. Waar nodig breng je nieuwe structuren aan of ontwikkel je bestaande structuren. Je bent in staat om onze managers/coördinatoren te motiveren en te enthousiasmeren om nog meer uit zichzelf en hun teams te halen. Hierbij hanteer je een structurele, planmatige aanpak met een sterke focus op een grote mate van efficiency en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Jouw profiel
• Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Je werkervaring ligt in een eindverantwoordelijke rol waarbij je de strategische lijnen hebt uitgezet, alsmede de daaruit voortvloeiende doelen hebt weten te realiseren;
• Je hebt werkervaring opgebouwd in een complexe, commerciële, dienstverlenende organisatie, waarbij affiniteit met planningswerkzaamheden van belang is;
• Je bent analytisch sterk en hebt een resultaat- en kwaliteitsgerichte instelling;
• Je hebt affiniteit met de combinatie mens en techniek;
• Je hebt een strategische werkwijze en inspireert met een duidelijke visie.

Wat bieden wij
• Een stevige managementrol binnen een dynamische en ambitieuze organisatie;
• Een brede verantwoordelijkheid met een directe invloed op de resultaten;
• Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je motivatie inclusief CV naar personeelszaken@rjsafety-security.nl. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Algemeen Directeur Arjen Lammersen of Commercieel Directeur Ard Heuten via 088-4349904.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature-operationeel-manager tiny png

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief