Vacature Planner

(m/v) 40 uur p.w.

RJ Safety & Security is al sinds 1997 dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety &  Security levert een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en opleidingen en kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties  als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Vanwege onze groeiende integrale dienstverlening zijn wij voor de afdeling Planning op zoek naar een enthousiaste Planner (m/v) 40 u.p.w.

Wat ga je doen?
Als planner hou je je bezig met het realiseren van de dienstenplanning. Dit doe je zowel voor de Security medewerkers als voor de evenementenbeveiligers. De planner zorgt eveneens voor continue verbetering inzake effectieve inrichting van de planningswerkzaamheden.

Sta je aan het begin van een succesvolle planningscarrière en wil jij je graag ontwikkelen bij een bedrijf dat jou hiervoor alle kansen biedt en jou ondersteunt in jouw ontwikkeling dan is deze functie op jouw lijf geschreven.

Waar kom je te werken?
Ons hoofdkantoor is gecentraliseerd in Enschede. Dit zal tevens je vaste standplaats worden. Je komt terecht in een hecht team, met ambitieuze collega’s. Samen zorg je ervoor dat de medewerkerstevredenheid hoog blijft en de planningsactiviteiten gerealiseerd worden.

Wie zoeken wij?
Jij bent een echt planningstalent en je wordt enthousiast van een uitdaging. Je beschikt over minimaal een afgerond MBO-niveau 4 opleiding. Je bent woonachtig in de regio Oost Nederland en je beschikt over de volgende competenties:

• Affiniteit met en kennis van de branche is een pré;
• Werkervaring met plannen is een pré;
• Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Pro actieve houding;
• Flexibel en nieuwsgierig;
• Stressbestendig;
• In staat om procesmatig te denken;
• Probleemoplossend ingesteld.

Wat hebben wij jou te bieden?

We starten met een inwerkprogramma om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk succesvol je functie kunt uitoefenen. Daarnaast zal er een training- en coachingsprogramma worden opgesteld om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Tot slot bieden wij jou marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om de planning sluitend te krijgen?! Solliciteer dan direct naar de functie van Planner. Dit kun je doen door jouw CV en motivatiebrief te e-mailen naar sollicitatie@rjsafety-security.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niek Oude Middendorp, Operationeel Manager RJ. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088- 434 99 04. De sluitingsdatum voor deze vacature is 8 maart 2019.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief