U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Servicemedewerker (oproepcontract)

Voor studenten is dit dé kans op een gave bijbaan naast je studie! En voor de werkenden onder ons, hoe leuk is het naast je reguliere baan mee te werken aan diverse activiteiten en evenementen? Ben je dienstverlenend, servicegericht en werk je graag in een team? Dan komen we graag met je in contact!

WAT GA JE DOEN?
De functie van Servicemedewerker is heel divers! Horecaondersteuning, gastheerschappij, facilitaire taken, het kan allemaal voorkomen! En het leuke is, jij kunt je wensen en mogelijkheden in een gesprek kenbaar maken!WAT BRENG JE MEE?

Een goede en enthousiaste werkhouding staat voorop! Je hebt VMBO basisniveau en bent daarnaast:

  • Betrouwbaar, afspraak is afspraak;
  • Flexibel en in staat te wisselen tussen meerdere taken tijdens een inzet;
  • Sociaal, klant- en servicegericht.

WAT STAAT DAAR TEGENOVER?
Je wordt ingezet bij diverse activiteiten en evenementen en werkt in een leuk team met collega`s! Wil je je verder ontwikkelen? Dan is het eventueel mogelijk de opleiding tot Evenementenbeveiliger op onze kosten te volgen! Uiteraard ontvang je je rooster digitaal, en wordt je salaris, incl. reiskosten elke 4 weken netjes betaald.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Met bijna 300 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 2 vestigingen (Enschede en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Enthousiast geworden over de  vacature van Servicemedewerker? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met ons via de e-mail.

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief