U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Monitoring Operations Center

Virtuele veiligheid samen met ons Monitoring Operations Center

Camerabeveiliging is een doeltreffend middel om toezicht te houden en eigendommen veilig te stellen. De publieke sector gebruikt camera’s voor de handhaving van de openbare orde, terwijl de private sector in toenemende mate overgaat op camerabeveiliging om eigendommen te beveiligen.

RJ Safety & Security beschikt over een eigen Monitoring Operations Center waar 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht wordt gehouden op live videobeelden. Daarnaast verzorgen wij vanuit deze centrale een service help-desk voor o.a. installateurs, woningcorporaties, zorginstellingen parkeerbeheer en opsporingsbedrijven. Dit ten behoeve van storingen, beveiliging op afstand en verdwenen voertuigen. Door deze proactieve diensten kunnen wij preventieve beveiliging en serviceverlening bieden die vele malen efficiënter werkt als op traditionele wijze.

Het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security is de basis voor uw virtuele veiligheid. De kracht van deze centrale zit in de combinatie van technische beveiliging (camera installatie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging) en fysieke beveiliging (alarmopvolging, mobiele surveillance). Zo heeft RJ Safety & Security een concept ontwikkeld dat ‘het nieuwe beveiligen’ wordt genoemd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Monitoring Operations Center? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Rogier Terhalle. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief