Week van de veiligheid: hoe kunt u zich voorbereiden op criminaliteit?

Het najaar is aangebroken en de donkere dagen laten zich zien. De kans op criminaliteit neemt hierbij toe. Daarom staat deze week de veiligheid in Nederland centraal, tijdens de Week van de Veiligheid. De Week van de Veiligheid staat dit jaar in het teken van weerbaarheid. Er wordt aandacht besteed aan het weerstand bieden tegen criminaliteit en hoe u zich hier preventief op voor kunt bereiden.

Iedereen weet dat het belangrijk is om de deur goed op slot te doen wanneer u een bedrijfspand of huis verlaat. Echter hebben inbrekers diverse manieren om toch in te kunnen breken. Daarom is het goed om u preventief voor te bereiden op criminaliteit. Als totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging heeft RJ Safety & Security de kennis en expertise in huis om hierin te ondersteunen.

Alarm- en camerasysteem

Om criminaliteit en inbraak tegen te gaan is het raadzaam om een alarm- en camerasysteem te plaatsen. Vervolgens is het van belang om alarmsituaties te voorkomen, waar ons Monitoring Operations Center een belangrijke rol in kan spelen. Door middel van de samenwerking tussen onze drie business units, RJ Security, RJ Monitoring Operations Center en RJ Opleidingen, benaderen we veiligheid en beveiliging vanuit een 360° perspectief. Zo zijn wij in staat de verbinding van alarm- en camerasystemen te leggen met ons 24/7 bemande Monitoring Operations Center.

De centralisten van RJ Safety & Security kunnen real time beelden bekijken op uw camerasysteem. Op deze wijze controleren we op een effectieve manier (kantoor)gebouwen, bedrijventerreinen, bouwplaatsen, parkmanagement, woonhuizen en winkels. Daarnaast verricht het Monitoring Operations Center ook virtuele surveillance rondes. Door middel van deze combinatie zijn wij in staat om meldingen te analyseren en van daaruit de Mobiele Surveillance aan te sturen om een calamiteit of incident te voorkomen. Zo voelt u zich, ook tijdens de donkere dagen, veilig!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent alarm- en camerabeveiliging en de opvolging hiervan? Neem dan contact op met Tom Konter.