Bedrijfsbeveiliging

Ontdek hoe RJ Safety & Security effectieve en slimme oplossingen biedt voor bedrijfsbeveiliging.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsbeveiliging

Intelligente camera’s

24/7 beveiliging op afstand

Bedrijfsbeveiliging

Intelligente camera’s

24/7 beveiliging op afstand

Bedrijfsbeveiliging: Maatwerkoplossingen voor uw veiligheid

Bij RJ Safety & Security staat de veiligheid van uw bedrijf voorop. Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die uw bedrijf en medewerkers beschermen tegen diverse dreigingen. Onze expertise strekt zich uit van alarmopvolging tot mobiele surveillance en objectbeveiliging. Met een focus op preventie en snelle respons zorgen wij ervoor dat uw bedrijf veilig en goed beveiligd is, zowel binnen als buiten kantooruren.

Onze diensten voor bedrijfsbeveiliging

Met onze geïntegreerde beveiligingsplannen op maat kunt u niet alleen een veilige werkomgeving creëren, maar ook uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Of u nu kiest voor een volledig geïntegreerd systeem met alarmsystemen, camerabeveiliging en objectbeveiliging, of voor afzonderlijke diensten zoals alarmopvolging en mobiele surveillance, wij staan voor u klaar.

Of u nu op zoek bent naar een allesomvattende beveiligingsoplossing of naar specifieke diensten, wij kunnen u helpen bij het beschermen van uw bedrijf en het waarborgen van de veiligheid van uw medewerkers en eigendommen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide diensten die kunnen assisteren bij uw bedrijfsbeveiliging.

  • Alarmopvolging
  • Camerabeveiliging
  • Mobiele Surveillance
  • Objectbeveiliging
  • Security Host
  • Diverse veiligheidsopleidingen

Camerabeveiliging in en rondom uw bedrijf

Slimme camera’s vormen een uitstekend middel om zowel uw bedrijf als het hele bedrijventerrein te beveiligen. In ons Monitoring Operations Center bewaken we real-time videobeelden van uw bedrijf en (indien van toepassing) aangrenzende bedrijven. Als een van de weinige bedrijven in Nederland met een gecertificeerde Videotoezichtcentrale, bieden we een preventieve werking die verder gaat dan traditionele beveiligingsmethoden.

De aanwezigheid van intelligente camera’s draagt bij aan een proactieve benadering. Naast de preventieve waarde van cameratoezicht, maakt efficiënte toepassing het ook mogelijk voor onze videocentrale om proactief te reageren op verdachte en/of bedreigende situaties, een ontwikkeling die steeds vaker zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid en de politie wordt toegepast. Zo worden camera’s steeds vaker ingezet als extra laag rondom uw terrein of de eigendommen binnen de te definiëren zone.

Na identificatie van een ongewenste situatie stuurt de centralist de Mobiele surveillance aan. Indien nodig alarmeert hij hulpdiensten zoals de brandweer, ambulance en politie. Onze gecertificeerde centralisten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week, alarm slaan en aansturen. Onze Mobiele surveillance staat altijd paraat om snel in te grijpen bij dreigende situaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we samen de veiligheid kunnen verbeteren.

Beveilig op slimme wijze uw bedrijf

Voordelen bedrijfsbeveiliging

  • Een effectieve bedrijfsbeveiliging schrikt potentiële inbrekers af en minimaliseert het risico op diefstal en inbraak, wat resulteert in minder verlies van waardevolle eigendommen.
  • Combinatie van fysieke beveiliging en innovatieve technologieën voor maximale bescherming.
  • Beveiligingsmaatregelen zoals toegangscontrolesystemen en bewakingscamera’s zorgen voor een veilige werkomgeving, waar werknemers zich beschermd en gerustgesteld voelen, en bezoekers met vertrouwen uw pand betreden.
  • Een goed beveiligd bedrijfspand draagt bij aan risicobeheer en helpt bij het voldoen aan wettelijke voorschriften en normen op het gebied van veiligheid, wat kan resulteren in lagere verzekeringspremies en mogelijke juridische problemen voorkomt.

De voordelen van collectieve beveiliging​

Door samenwerking en informatie-uitwisseling tussen diverse partijen zoals politie, gemeenten en beveiligers kan de beveiliging van zowel uw pand als het hele bedrijventerrein optimaal worden ingericht. Intelligente software gekoppeld aan camera’s analyseert voertuigbewegingen, terwijl een combinatie van fysieke beveiliging met geavanceerde technologieën wordt toegepast. Het gezamenlijk deelnemen van bedrijven aan beveiligingsinitiatieven verbetert bovendien de algehele veiligheid op het terrein, terwijl het delen van kosten bijdraagt aan kosteneffectiviteit. Collectieve beveiligingsmaatregelen kunnen bovendien leiden tot kortingen op verzekeringspremies.

Wij zijn actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!