BHV opleiding
op eigen locatie

24 jaar ervaring

BHV Opleidingen op maat gegeven door experts.

Op uw eigen locatie

Train situaties op de werkplek.

In company

BHV training op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

BHV op eigen locatie
wanneer het u uitkomt en geheel op maat

BHV’ers (bedrijfshulpverleners) waarborgen de veiligheid en gezondheid van u en uw medewerkers. Volgens de Arbowet is de aanwezigheid van BHV’ers in uw bedrijf dan ook verplicht.

Het opleiden van (toekomstige) BHV’ers binnen uw organisatie is dus van groot belang. Voor deze opleiding hoeven zij echter niet altijd naar een speciale trainingslocatie. Bij RJ Safety & Security maken we het u en uw medewerkers makkelijk en trainen wij BHV’ers op uw eigen locatie.

BHV Cursus overzicht

BHV training in het comfort van de eigen werkomgeving

Stel er gebeurt iets in uw bedrijf, er breekt brand uit of er vindt een ongeluk plaats. Dan komen BHV’ers in actie. Zij kunnen een kleine brand blussen, het pand ontruimen, reanimeren, of eerste hulp verlenen wanneer dit nodig is. Daarmee zijn BHV’ers onmisbaar binnen een bedrijf. Om bedrijfshulpverlener te worden of te blijven moeten uw medewerkers (herhalings)cursussen volgen. Voor hen is het natuurlijk het prettigst wanneer dit kan op de plek waar ze werken. Daarom biedt RJ Safety & Security BHV (herhalings)cursussen op locatie aan. Zo is het gemakkelijker noodsituaties op de eigen werkvloer voor te stellen en is er ruimte om in te spelen op de specifieke risico’s binnen uw bedrijf en wensen ten aanzien van de cursus. Vindt u dit ook een goed idee?

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere bedrijven is de aanwezigheid van meerdere bedrijfshulpverleners vaak verplicht en zij zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Wij geven daarom heel regelmatig BHV-cursussen en herhalingstrainingen in ons eigen innovatieve trainingscentrum. Maar onze gecertificeerde instructeurs komen voor deze trainingen (vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen) ook met plezier naar uw eigen bedrijf, school of instelling. Mocht de gevraagde groepsgrootte niet haalbaar zijn voor uw bedrijf, dan zou u kunnen overwegen de cursus samen met collega ondernemers te volgen. Beschikt één van u over een geschikte ruimte, dan komen we graag bij u langs.

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security komen we graag bij u op locatie met onze BHV basiscursus, of herhalingscursus. Het grote voordeel hiervan is dat we onze BHV cursus kunnen afstemmen op bedrijfsspecifieke risico’s en dus ook relevante praktijkvoorbeelden kunnen gebruiken. Bovendien plannen we de cursus op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Na afloop van de respectievelijke training alle cursisten van ons een certificaat.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

BHV op eigen locatie regelen?

Kunnen we het u gemakkelijk maken met een BHV training op locatie? Bellen ons (tel. 088-434 9904) mail ons (info@rjsecurity.nl) of vul het contactformulier in. Wij komen graag naar u toe!