BHV opleiding
op eigen locatie

25 jaar ervaring

BHV Opleidingen op maat gegeven door experts.

Op uw eigen locatie

Train situaties op de werkplek.

In company

BHV training op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

BHV cursus op eigen locatie
In company training wanneer het u uitkomt en geheel op maat

BHV’ers (bedrijfshulpverleners) waarborgen de veiligheid en gezondheid van u en uw medewerkers. Volgens de Arbowet is de aanwezigheid van BHV’ers in uw bedrijf dan ook verplicht.

Het opleiden van (toekomstige) BHV’ers binnen uw organisatie is dus van groot belang. Voor deze opleiding hoeven zij echter niet altijd naar een speciale trainingslocatie. Bij RJ Safety & Security maken we het u en uw medewerkers makkelijk en trainen wij BHV’ers op uw eigen locatie.

De BHV opleiding zal uiteraard een aantal verplichte elementen bevatten maar kan ook worden uitgebreid met een aantal modules die specifiek van toepassing zijn op uw bedrijf of organisatie. Zo zal bij een horeca specifieke BHV opleiding meer de nadruk liggen op brandwonden, snijwonden en allergieën terwijl bij een BHV opleiding voor zorginstellingen gebouwkennis, evacueren en communicatie juist erg belangrijk zijn.

BHV Cursus overzicht

Open inschrijving

BHV training in het comfort van de eigen werkomgeving

Stel er gebeurt iets in uw bedrijf, er breekt brand uit of er vindt een ongeluk plaats. Dan komen BHV’ers in actie. Zij kunnen een kleine brand blussen, het pand ontruimen, reanimeren, of eerste hulp verlenen wanneer dit nodig is. Daarmee zijn BHV’ers onmisbaar binnen een bedrijf. Om bedrijfshulpverlener te worden of te blijven, moeten uw medewerkers (herhalings)cursussen volgen. Voor hen is het natuurlijk het prettigst wanneer dit kan op de plek waar ze werken. Daarom biedt RJ Safety & Security BHV (herhalings)cursussen op locatie aan. Zo is het gemakkelijker noodsituaties op de eigen werkvloer voor te stellen en is er ruimte om in te spelen op de specifieke risico’s binnen uw bedrijf en wensen ten aanzien van de cursus. Vindt u dit ook een goed idee?

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

BHV op maat voor iedere branche

Volgens de Arbowet zijn bedrijven verplicht om maatregelen te nemen op het gebied van bedrijfshulpverlening, om zo een veilige plek te garanderen voor medewerkers en gasten. Als ondernemer moet u dan ook, tijdens openingstijden, altijd ten minste één BHV’er in uw bedrijf aanwezig hebben. In een BHV cursus leert een BHV’er alles over brand, het alarmeren van de hulpdiensten en ontruimingen. Natuurlijk ontbreekt ook een spoedeisende hulp training niet. U hebt in uw bedrijf soms echter ook te maken met branchespecifieke calamiteiten. Dan is het handig als uw BHV’er ook in dit soort situaties adequaat kan handelen.

Een BHV-cursus gericht op uw eigen bedrijf. Waarin specifieke situaties die bij u in company voorkomen worden behandeld. Daar heeft u wat aan!

Branchespecifieke calamiteiten vragen om een specifiek cursusaanbod. Bij RJ Safety & Security bieden we BHV basis- en herhalingscursussen aan, die we modulair hebben opgebouwd. U kunt daarvoor terecht in ons eigen trainingscentrum of we komen bij u op locatie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

BHV Op locatie door heel Nederland

Ontdek de flexibiliteit van RJ Safety & Security: wij bieden regelmatig BHV-trainingen op locatie door heel Nederland aan. Wilt u uw team voorbereiden op noodsituaties en hen de juiste vaardigheden aanleren om snel en effectief te handelen? Onze ervaren instructeurs brengen de training naar uw bedrijf, waar u ook gevestigd bent in Nederland.

BHV Op iedere locatie in Nederland

Modulair leren

Speciaal om branchespecifieke trainingen te kunnen aanbieden, hebben we een nieuw lesprogramma ontwikkeld: modulair leren. De basis van dit lesprogramma bestaat uit een aantal verplichte modules, die ook de basis van onze BHV basis- en herhalingscursussen vormen. Hieraan voegen we een aantal, voor uw branche of bedrijf essentiële, modules (met een totale duur van 60 minuten) toe. :

Verplichte modules

Voorbeelden van branche specifieke modules

Met modulair leren kunnen we extra aandacht geven aan potentiële risico’s en calamiteiten die specifiek in uw bedrijf of organisatie voorkomen. We trainen specifieke situaties bij voorkeur met Lotus acteurs om de oefening zo realistisch mogelijk te maken. Bovendien besteden we ook aandacht aan gebouwkennis, waarbij uw medewerkers hun eigen gebouw (brandblussers, vluchtroutes etc) beter leren kennen. 
Denkt u zelf aan een andere samenstelling van de toegevoegde modules? Geen punt. Vraag ons naar de mogelijkheden!

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere bedrijven is de aanwezigheid van meerdere bedrijfshulpverleners vaak verplicht en zij zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Wij geven daarom heel regelmatig BHV-cursussen en herhalingstrainingen in ons eigen innovatieve trainingscentrum. Maar onze gecertificeerde instructeurs komen voor deze trainingen (vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen) ook met plezier naar uw eigen bedrijf, school of instelling. Mocht de gevraagde groepsgrootte niet haalbaar zijn voor uw bedrijf, dan zou u kunnen overwegen de cursus samen met collega ondernemers te volgen. Beschikt één van u over een geschikte ruimte, dan komen we graag bij u langs.

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security komen we graag bij u op locatie met onze BHV basiscursus, of herhalingscursus. Onze cursussen zijn altijd maatwerk. Het grote voordeel hiervan is dat we onze BHV cursus kunnen afstemmen op bedrijfsspecifieke risico’s en dus ook relevante praktijkvoorbeelden kunnen gebruiken. Daarbij kunnen we ook Lotus acteurs inzetten. Onze docenten, die veelal uit de praktijk komen, hebben gemiddeld zo’n 10 tot 15 jaar ervaring. Zij zijn hierdoor in staat snel de vertaalslag naar de mensen op de werkvloer te maken. Een In Company BHV cursus plannen we vanzelfsprekend op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Na afloop van de respectievelijke training alle cursisten van ons een certificaat.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Deelnemers aan onze BHV opleidingen kunnen profiteren van jaarlijks geüpdatete lesplannen. Bovendien zijn er altijd actuele en vernieuwende E-Learnings voor hen beschikbaar, die een half jaar lang in te zien zijn. Zo kunnen deelnemers deze E-Learnings op eigen tempo maken en zo nodig pauzeren.

Afwisselend en realistisch

Boekt u een BHV cursus op locatie, dan kunt u rekenen op een afwisselend programma. Geen saaie dag vol PowerPoint presentaties, maar een training met realistische oefeningen waar u écht iets aan hebt! Bovendien bieden we u de mogelijkheid een deel van de cursus in ons trainingscentrum, Troned Safety Campus, te volgen.

Kosten BHV op locatie

Onze In Company trainingen zijn in te delen in de categorieën Budget / Basis / Extra.
De vanaf prijs is € 1550,- voor een groep van maximaal 15 personen (of € 103,- per persoon).

BHV op eigen locatie regelen?

Kunnen we het u gemakkelijk maken met een BHV training op locatie? Bellen ons (tel. 088-434 9904) mail ons (info@rjsecurity.nl) of vul het contactformulier in. Wij komen graag naar u toe!