U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beveiliging Oldenzaal

RJ Safety & Security tevens gevestigd in Oldenzaal

Gevestigd in onder andere Oldenzaal, Enschede en Almelo is RJ bijna 25 jaar hét grootste beveiligingsbedrijf in Oost-Nederland. Voor zowel ondernemers als particulieren.

RJ heeft een breed scala aan diensten, waardoor geen beveiligingsvraagstuk in Twente te veel is. Met onze locatie in Oldenzaal, zijn we breed inzetbaar in Noordoost-Twente als het aankomt op beveiliging. Onze kennis en uitgebreide ervaring in alle onderdelen van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

360° veiligheid

Onze beveiligingsmethode verlaagt risico’s en verhoogt de veiligheid. Door middel van een vakkundig integraal security plan, dat álle veiligheidsonderdelen meeneemt, kunnen we de veiligheid waarborgen.

RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Digitale omgeving, continuïteit, personen en objecten bij een calamiteit zijn hierbij de vier fundamentele bouwstenen. Deze aanpak borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit in Oldenzaal.

Algemeen - FB

Waarom kiezen zoveel bedrijven in Oldenzaal voor RJ Safety & Security?

RJ Safety & Security is een dynamisch bedrijf met een enorme diversiteit aan beveiligingstaken. We zijn continue bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. We willen vernieuwend zijn, zoals beveiligen van bedrijven met behulp van Drones. En door onze integrale aanpak zijn we in staat om voor een compleet bedrijventerrein, voor grote en kleine bedrijven alsook particulieren in Oldenzaal de juiste oplossing te bieden als het gaat om beveiliging.

Scala aan diensten

RJ Safety & Security heeft meerdere diensten met betrekking tot het beveiligen van een doel. Er zijn veel verschillende manieren van beveiligen. Voor evenementen bestaat een team van RJ Safety en Security tegenwoordig niet enkel en alleen uit beveiligers. We leveren ook EHBO’ers en brandwachten. Via mobile camera-units wordt het evenemententeam op afstand ondersteund door de Video & Service Centrale. Onze mobiele surveillance voert bijvoorbeeld een openingsronde en een sluitronde en tevens alarmopvolging en surveillance van een (bedrijven)terrein. Bij objectbeveiliging gaat men doorgaans uit van een beveiliger aan de deur, maar bij RJ Safety & Security kan dit ook gecombineerd worden met de werkzaamheden van een baliemedewerker of receptionist. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog onze Geld- en Waardetransporten. RJ levert maatwerk als het gaat om geld vervoeren.

Bent u nieuwsgierig wat RJ Safety & Security voor u kan betekenen? Bel, mail of laat uw gegevens hier achter. We gaan graag met u in gesprek!

Wij staan voor u klaar

Het team van RJ bestaat uit ruim 250 medewerkers die zowel op locatie als op kantoor werkzaam zijn.

Hierbij willen we u graag voorstellen aan het commerciële team van RJ Safety & Security.

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief