Mobiele surveillance

Is uw bedrijfspand of terrein goed beveiligd? De mobiele surveillanten van RJ Safety & Security maken gebruik van verschillende technologieën en apparatuur om uw veiligheid en die van uw eigendommen te garanderen. Dit stelt ze in staat snel te reageren op incidenten en mogelijke bedreigingen te voorkomen.

Direct offerte aanvragen

24/7 operatief

Externe controleronde

Openings-, brand- en sluitronde

24/7 operatief

Externe controleronde

Openings-, brand- en sluitronde

Alarmopvolging en Mobiele surveillance

Als ondernemer, streeft u ernaar om een omgeving te scheppen die inspirerend is en waarin mensen zich niet alleen beschermd voelen, maar ook daadwerkelijk beschermd zijn. Vanuit onze vestigingen in Almelo, Enschede en Hengelo zorgen onze mobiele surveillanten voor de veiligheid in uw omgeving, pand of bedrijventerrein. In samenwerking met ons eigen Monitoring Operations Center, dat 24/7 bemand is, leggen wij verbinding met uw alarm- en camerasystemen. Van daaruit sturen we onze beveiligers aan om op te treden bij een (dreigende) calamiteit.

24/7 alarmopvolging

Wanneer u over een alarmsysteem beschikt, staan wij paraat om, wanneer de particuliere alarmcentrale (PAC) alarmmeldingen ontvangt, deze nauwgezet op te volgen. De mobiele surveillant voert tijdens de alarmopvolging ter plaatse een externe en interne controleronde uit en onderneemt waar nodig actie om de mogelijke schade tot een minimum te beperken. Of het nu gaat om het organiseren van een professionele glaszetter, het inroepen van de hulp van de politie of het mobiliseren van de brandweer, wij regelen het.

Direct na het afhandelen van de alarmmelding maakt de surveillant een digitaal alarmrapport op. U ontvangt dit rapport op uw e-mailadres. Zo heeft u direct inzicht in de informatie en bevindingen (bron van het alarm, situatieschets en alle relevante bewijsstukken) van de beveiliger die ter plaatse is geweest. Een veilig gevoel!

Investeer in de bescherming van uw bedrijf en waardevolle bezittingen met onze uitgebreide integrale veiligheidsscan. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het creëren van een veilige en solide werkomgeving. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een veiligheidsscan aan en ontdek hoe u de veiligheid uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

  • Ontzorging en inzicht
  • 24/7 veiligheid dankzij ons eigen Monitoring Operations Center
  • Een veilig gevoel

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een vertrouwde beveiligingsaanpak. Ons team van deskundige surveillanten werkt nauw samen met ons eigen Monitoring Operations Center, dat 24/7 operationeel is en over intelligente camerasystemen beschikt. Dit stelt onze surveillanten in staat om elke alarmmelding direct te detecteren, te beoordelen en doeltreffend aan te pakken. De camerasystemen maken ook surveillancerondes op afstand mogelijk. Zo is en blijft het in en rondom uw bedrijfspand of bedrijventerrein veilig.

Mobiele surveillance bedrijventerrein

In een tijd waarin bedrijven op bedrijven- of industrieterreinen steeds vaker worden geconfronteerd met incidenten van inbraak, vandalisme of diefstal, is gezamenlijke beveiliging van zowel uw pand als die van uw mede-ondernemers, een uiterst waardevolle investering.

Voor een vast maandbedrag houden wij een waakzaam oog op uw bedrijventerrein. Met collectieve controlerondes op uw terrein (zeker tijdens periodes van verminderde bedrijvigheid) en hun optreden bij verdachte situaties zorgen onze surveillanten ervoor dat uw veiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft.

Onze controlerondes

Onze surveillant betreedt het pand en doet, volgens de vooraf met u afgestemde instructie, de controleronde. Hierbij let de surveillant onder andere op onregelmatigheden en zal waar nodig alle openstaande ramen en deuren sluiten.

Een openingsronde behoort ook tot de mogelijkheden. De surveillant opent dan het pand op een afgesproken tijdstip en doet eventueel een externe en interne inspectie voordat uw medewerkers beginnen aan hun dienst. De invulling van de dienstverlening kan worden aangepast naar uw wens.

Openings-, brand- en sluitronde

We noemden de mogelijkheid van een openingsronde al. Indien gewenst, voeren wij ook brand- en sluitrondes uit. Onze surveillant voert in dat geval een ronde uit nadat de laatste werknemer het pand heeft verlaten. Tijdens deze ronde worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Interne en externe controle van het object
  • Controle op eventueel aanwezige personen om insluiting te voorkomen
  • Het verhelpen van eventueel brandgevaarlijke situaties
  • Volledige afsluiting (waar nodig inclusief ramen en deuren) van het object, zodat niemand na openingstijd het object onbevoegd kan betreden
  • Uitschakeling van alle verlichting
  • Activatie van het alarm bij vertrek van de surveillant

24/7 veiligheid dankzij de mobiele surveillance

Mobiele surveillance en alarmopvolging

In Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Zwolle en de rest van Oost Nederland

Onze mobiele surveillanten zijn actief in heel Twente en de Achterhoek. Dat geldt zowel voor individuele samenwerkingen met bedrijven en instellingen als ook voor surveillance op collectieve basis op diverse bedrijventerreinen. Wij houden daarbij altijd op intelligente en moderne wijze toezicht.

Werken als mobiele surveillant

Als Mobiele Surveillant sta jij garant voor een uitstekende dienstverlening voor onze klanten! Je werkt zelfstandig, maar ook in een team van enthousiaste en betrokken collega`s. Samen zorg je elke keer weer voor een geslaagde dienst!

Wij zijn regelmatig op zoek naar mobiele surveillanten. Bekijk nu de vacature.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!