Mobiele surveillance

De surveillant controleert op verdachte activiteiten. Hij of zij maakt hierbij gebruik van verschillende technologieën en apparatuur om snel te kunnen reageren op incidenten en mogelijke bedreigingen te voorkomen.

Direct offerte aanvragen

24/7 operatief

Externe controleronde

Openings-, brand- en sluitronde

24/7 operatief

Externe controleronde

Openings-, brand- en sluitronde

Alarmopvolging en Mobiele surveillance

Vanuit onze vestigingen in Almelo, Enschede en Hengelo zorgen onze mobiele surveillanten voor de veiligheid in uw omgeving, pand of bedrijventerrein. Door de onderlinge samenwerking met ons eigen Monitoring Operations Center, dat 24/7 bemand is, zijn wij in staat om de verbinding met uw alarm- en camerasystemen te leggen en van daaruit onze beveiligers aan te sturen om een calamiteit of incident te voorkomen.

24/7 alarmopvolging

De mobiele surveillant voert tijdens de alarmopvolging ter plaatse een externe en interne controleronde uit en onderneemt waar nodig actie. Direct na het afhandelen van de alarmmelding wordt er door de surveillant een digitaal alarmrapport opgemaakt en verstuurd naar uw e-mailadres. Op deze manier kunnen wij u ontzorgen, maar heeft u toch direct inzicht in de informatie en bevindingen van de beveiliger die ter plaatse is geweest!

  • Ontzorging en inzicht
  • 24/7 veiligheid dankzij ons eigen Monitoring Operations Center
  • Een veilig gevoel

Onze controlerondes

De surveillant betreedt het pand en doet, volgens de vooraf met u afgestemde instructie, zijn controleronde. Hierbij let hij onder andere op onregelmatigheden en zal waar nodig alle openstaande ramen en deuren sluiten.

Een openingsronde behoort ook tot de mogelijkheden. De surveillant opent dan het pand op een afgesproken tijdstip en doet eventueel een externe en interne inspectie voordat uw medewerkers beginnen aan hun dienst. De invulling van de dienstverlening kan worden aangepast naar uw wens.

 

Openings-, brand- en sluitronde

De surveillant voert een ronde uit nadat de laatste werknemer het pand heeft verlaten. Tijdens deze ronde worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Het object wordt intern en extern gecontroleerd
  • Er wordt gecontroleerd op eventueel aanwezige personen om insluiting te voorkomen
  • Eventueel brandgevaarlijke situaties worden verholpen
  • Het object wordt volledig afgesloten zodat niemand na openingstijd het object onbevoegd kan betreden. Ramen en deuren worden indien nodig afgesloten
  • Alle verlichting zal worden uitgeschakeld
  • Het alarm wordt bij vertrek van de surveillant geactiveerd

24/7 veiligheid dankzij de mobiele surveillance

Mobiele surveillance en alarmopvolging

In Enschede, Hengelo, Almelo en de rest van Oost Nederland

Naast de individuele samenwerkingen die wij met bedrijven en instellingen aangaan zijn wij tevens actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht.

Werken als mobiele surveillant

Als Mobiele Surveillant sta jij garant voor een uitstekende dienstverlening voor onze klanten! Je werkt zelfstandig, maar ook in een team van enthousiaste en betrokken collega`s. Samen zorg je elke keer weer voor een geslaagde dienst!

Wij zijn regelmatig op zoek naar mobiele surveillanten. Bekijk nu de vacature.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!