Objectbeveiliging

RJ Safety & Security combineert slimme technologie en ervaren beveiligers om gebouwen en andere objecten te beveiligen.

Direct offerte aanvragen

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

RJ Safety & Security is gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches: industrie, overheid, food, retail en zorg. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw object of zelfs van uw volledige bedrijventerrein. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar, competentiegericht opgeleid en verrichten dagelijks werkzaamheden die afgestemd zijn op de specifieke wensen en situatie van de opdrachtgevers.

Receptie werkzaamheden en portiersdiensten

Het eerste aanspreekpunt van uw onderneming is vaak de aanwezige receptionist/gastheer/gastvrouw. Deze heet alle bezoekers welkom en voert de reguliere werkzaamheden uit die van een receptionist verwacht worden. Een objectbeveiliger van RJ Safety & Security voert naast deze standaard taken ook de taken uit van een beveiliger zoals visitaties, registreren van bezoekers, toezicht houden op handhaving en veiligheidsprocedures.

  • Warm welkom met een veilig gevoel voor uw medewerkers en uw bezoekers
  • 24/7 inzetbaar

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is er op gericht om een bedrijfspand of ander object te beveiligen. Objectbeveiliging kan zowel tijdens als buiten kantooruren worden ingezet. Deze vorm van beveiliging beschermt je bedrijfspand tegen vandalisme, fraude en vernielingen. Het object wordt beschermd door op willekeurige en op regelmatige tijden een controle uit te voeren.

De controles worden uitgevoerd door getrainde professionals. Men is alert op allerlei verdachte of onveilige situaties. Door op de juiste manier op te treden bij een potentieel onveilige situatie is het mogelijk om diefstal, brand, geweld en vandalisme tot een minimum te beperken.

Gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!