Objectbeveiliging

RJ Safety & Security combineert slimme technologie en ervaren beveiligers om gebouwen en andere objecten te beveiligen.

Direct offerte aanvragen

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

Objectbeveiliging: bescherm uw pand

RJ Safety & Security is gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches: industrie, overheid, food, retail en zorg. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw object of zelfs van uw volledige bedrijventerrein. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar, competentiegericht opgeleid en verrichten dagelijks werkzaamheden die afgestemd zijn op de specifieke wensen en situatie van de opdrachtgevers.

Receptie werkzaamheden en portiersdiensten

Het eerste aanspreekpunt van uw onderneming is vaak de aanwezige receptionist/gastheer/gastvrouw. Deze heet alle bezoekers welkom en voert de reguliere werkzaamheden uit die van een receptionist verwacht worden. Een objectbeveiliger van RJ Safety & Security voert naast deze standaard taken ook de taken uit van een beveiliger zoals visitaties, registreren van bezoekers, toezicht houden op handhaving en veiligheidsprocedures.

  • Warm welkom met een veilig gevoel voor uw medewerkers en uw bezoekers
  • 24/7 inzetbaar

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is er op gericht om een bedrijfspand of ander object te beveiligen. Objectbeveiliging kan zowel tijdens als buiten kantooruren worden ingezet. Deze vorm van beveiliging beschermt uw bedrijfspand tegen vandalisme, fraude en vernielingen. Het object wordt beschermd door op willekeurige en op regelmatige tijden een controle uit te voeren.

De controles worden uitgevoerd door getrainde professionals. Men is alert op allerlei verdachte of onveilige situaties. Door op de juiste manier op te treden bij een potentieel onveilige situatie is het mogelijk om diefstal, brand, geweld en vandalisme tot een minimum te beperken.

Gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches

De voordelen van objectbeveiliging

  • Maximale bescherming: Onze objectbeveiligers waarborgen de veiligheid van uw pand en eigendommen, zowel binnen als buiten kantooruren, om risico’s van vandalisme, diefstal en vernieling tot een minimum te beperken.
  • Flexibiliteit: Met onze breed inzetbare objectbeveiligers kunnen we de beveiliging afstemmen op uw specifieke behoeften en situatie, waardoor u verzekerd bent van maatwerkoplossingen.
  • Geruststellende ontvangst: Onze objectbeveiligers fungeren niet alleen als receptionisten, maar ook als beveiligers, waardoor uw medewerkers en bezoekers een warm welkom en een veilig gevoel ervaren.
  • Professioneel optreden: Getrainde professionals zijn alert op verdachte situaties en handelen adequaat, waardoor mogelijke incidenten snel worden aangepakt en beperkt.
  • Continuïteit: Met 24/7 inzetbaarheid bieden we permanente bewaking, zodat uw bedrijf altijd beveiligd is, ongeacht het tijdstip.

Optimale Objectbeveiliging: Uw Veiligheid Onze Prioriteit

Bij RJ Safety & Security begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijfspand of object te beschermen. Met onze objectbeveiliging bieden we u permanente en professionele bewaking, afgestemd op uw specifieke wensen en situatie.

Onze breed inzetbare objectbeveiligers, competentiegericht opgeleid, houden uw pand veilig en staan 24/7 paraat. Uw veiligheid is onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We staan klaar om u te helpen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!