Objectbeveiliging

RJ Safety & Security combineert slimme technologie en ervaren beveiligers om gebouwen en andere objecten te beveiligen.

Direct offerte aanvragen

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

Objectbeveiliging en toegangsbeveiliging: bescherm uw pand

RJ Safety & Security is gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches: industrie, overheid, food, retail en zorg. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw object of zelfs van uw volledige bedrijventerrein. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar, competentiegericht opgeleid en verrichten dagelijks werkzaamheden die afgestemd zijn op de specifieke wensen en situatie van de opdrachtgevers.

Receptie werkzaamheden en portiersdiensten

Het eerste aanspreekpunt van uw onderneming is vaak de aanwezige receptionist/gastheer/gastvrouw. Deze heet alle bezoekers welkom en voert de reguliere werkzaamheden uit die van een receptionist verwacht worden. Een objectbeveiliger van RJ Safety & Security voert naast deze standaard taken ook de taken uit van een beveiliger zoals visitaties, registreren van bezoekers, toezicht houden op handhaving en veiligheidsprocedures.

 • Warm welkom met een veilig gevoel voor uw medewerkers en uw bezoekers
 • 24/7 inzetbaar
 • Centrale rol in toegangsbeveiliging

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is er op gericht om een bedrijfspand of ander object te beveiligen. Objectbeveiliging kan zowel tijdens als buiten kantooruren worden ingezet. Deze vorm van beveiliging beschermt uw bedrijfspand tegen vandalisme, fraude en vernielingen. Het object wordt beschermd door op willekeurige en op regelmatige tijden een controle uit te voeren.

De controles worden uitgevoerd door getrainde professionals. Men is alert op allerlei verdachte of onveilige situaties. Door op de juiste manier op te treden bij een potentieel onveilige situatie is het mogelijk om diefstal, brand, geweld en vandalisme tot een minimum te beperken. Door adequaat op te treden bij potentiële risico’s, zoals verdachte situaties, wordt de kans op diefstal, brand, geweld en vandalisme geminimaliseerd. Echter, objectbeveiliging reikt verder dan fysieke bescherming; het speelt ook een cruciale rol in toegangsbeveiliging. Door gecontroleerde toegang te handhaven, wordt ongeoorloofde toegang tot het object voorkomen, waardoor de algehele veiligheid van het pand wordt gewaarborgd.

Gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches

De voordelen van objectbeveiliging

 • Maximale bescherming: Onze objectbeveiligers waarborgen de veiligheid van uw pand en eigendommen, zowel binnen als buiten kantooruren, om risico’s van vandalisme, diefstal en vernieling tot een minimum te beperken.
 • Flexibiliteit: Met onze breed inzetbare objectbeveiligers kunnen we de beveiliging afstemmen op uw specifieke behoeften en situatie, waardoor u verzekerd bent van maatwerkoplossingen.
 • Geruststellende ontvangst: Onze objectbeveiligers fungeren niet alleen als receptionisten, maar ook als beveiligers, waardoor uw medewerkers en bezoekers een warm welkom en een veilig gevoel ervaren.
 • Professioneel optreden: Getrainde professionals zijn alert op verdachte situaties en handelen adequaat, waardoor mogelijke incidenten snel worden aangepakt en beperkt.
 • Continuïteit: Met 24/7 inzetbaarheid bieden we permanente bewaking, zodat uw bedrijf altijd beveiligd is, ongeacht het tijdstip.

 

Optimale Objectbeveiliging: Uw veiligheid onze prioriteit

Bij RJ Safety & Security begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijfspand of object te beschermen. Met onze objectbeveiliging bieden we u permanente en professionele bewaking, afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Onze breed inzetbare objectbeveiligers, competentiegericht opgeleid, houden uw pand veilig en staan 24/7 paraat. Uw veiligheid is onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We staan klaar om u te helpen.

De sleutelrol van de objectbeveiliger bij toegangsbeveiliging

Toegangsbeveiliging verwijst naar het geheel van maatregelen en systemen die zijn ontworpen om ongeoorloofde toegang tot een bepaalde ruimte, gebouw of systeem te voorkomen. Het doel van toegangsbeveiliging is het waarborgen van de veiligheid, privacy en integriteit van de betreffende locatie of informatie. Het kan variëren van fysieke beveiligingsmaatregelen, zoals sloten en toegangspoorten, tot elektronische systemen zoals keycards en biometrische identificatie.

Een objectbeveiliger speelt een cruciale rol bij toegangsbeveiliging. Hier zijn enkele mogelijk taken en verantwoordelijkheden van een objectbeveiliger met betrekking tot toegangsbeveiliging:

 • Controle van Toegangspunten: Objectbeveiligers zijn belast met het beheren van toegangspunten tot gebouwen of terreinen. Dit omvat het controleren van de identiteit van mensen die toegang willen verkrijgen.
 • Beveiliging van Ingangen en Uitgangen: Ze zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen het gebouw of de locatie kunnen betreden. Dit kan worden bereikt door middel van identificatie, sleutelkaarten, biometrische systemen, of andere vormen van toegangscontrole.
 • Surveillance: Objectbeveiligers houden toezicht op de omgeving en bewaken mogelijke inbreuken op de beveiliging. Ze kunnen surveillancerondes uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle toegangspunten veilig zijn.
 • Reageren op Inbreuken: In het geval van een ongeautoriseerde toegang of een beveiligingsincident, reageert een objectbeveiliger onmiddellijk. Dit kan het inschakelen van hulpdiensten omvatten.
 • Klantenservice: Objectbeveiligers hebben vaak ook een klantgerichte rol. Ze kunnen bezoekers verwelkomen, vragen beantwoorden en assisteren bij algemene informatie.

De objectbeveiliger fungeert als de eerste verdedigingslinie bij toegangsbeveiliging, en hun aanwezigheid en acties dragen bij aan de algehele veiligheid van het object dat ze beschermen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!