Beveiliging in Zwolle

Met vestigingen door heel Overijssel is RJ Safety & Security uw partner voor veiligheid in Zwolle. Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Met ons brede scala aan diensten kunnen wij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten leveren en door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij hét grootste en meest ervaren beveiligingsbedrijf van Oost Nederland, met een sterke connectie met de dynamische stad Zwolle en de omliggende regio.

RJ Safety & Security in Zwolle

Bij RJ Safety & Security zetten we ons volledig in voor de veiligheid van de regio Zwolle. Onze sterke binding met de gemeenschap blijkt uit de diversiteit van onze diensten. We beveiligen niet alleen verschillende bedrijven in de regio, maar spelen ook een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid tijdens evenementen. Onze betrokkenheid gaat verder met educatieve initiatieven, waarbij we regelmatig cursussen zoals EHBO, BHV en VCA aanbieden. Of het nu op locatie bij bedrijven is of op onze eigen trainingsfaciliteit in de regio, we streven ernaar om praktische en hoogwaardige opleidingen te leveren.

Een bijzonder aspect van onze betrokkenheid bij de regio is onze samenwerking met Landstede MBO. Hier zijn regelmatig medewerkers actief op de BBL-opleiding Beveiliger 2. Gedurende een heel jaar studeren zij daarbij één dag per week studeren aan Landstede in Zwolle, met als ultiem doel het behalen van hun felbegeerde diploma. Deze initiatieven weerspiegelen onze toewijding aan het versterken van de lokale gemeenschap en het investeren in de professionele groei van individuen die de veiligheid van onze regio hoog in het vaandel hebben staan.

Uw veiligheidsbeleid op maat

RJ Safety & Security bouwt sterke veiligheidsallianties in de bruisende regio van Oost Nederland, waaronder steden zoals Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Kampen en Zutphen. Onze evenwichtige adviezen focussen op de optimale inzet van mens en techniek. Samen doorlopen we het plan, waarbij we uw beschikbare budget en mogelijkheden zorgvuldig overwegen alvorens tot uitvoering over te gaan. Op deze wijze zetten we uw budgetten op het gebied van veiligheid efficiënt in.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger security level tillen? Laten we in gesprek gaan, zodat we u kunnen uitleggen hoe wij dit realiseren!

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!