Integrale veiligheid

Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een integrale veiligheidsoplossing die volledig aansluit bij uw bedrijf.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale veiligheidsoplossingen voor bedrijven

Beveiliging door RJ Safety & Security bestaat uit een brede waaier aan integrale beveiliging- en veiligheidsoplossingen, die we specifiek afstemmen op uw behoeften en bedrijfsvoering. Omdat het nooit veilig genoeg kan zijn. Uiteraard zijn alles diensten ook individueel in te zetten van mobiele surveillance, camerabeveiliging tot collectieve beveiliging van een volledig bedrijventerrein. De juiste beveiliging is altijd maatwerk.

Beveiligingsoplossingen die uw organisatie veilig houden

Wilt u, als ondernemer, een inspirerende omgeving creëren waarin mensen zich veilig voelen en ook daadwerkelijk veilig zijn? Dan heeft u baat bij een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt. Beveiliging is immers een multidisciplinair vraagstuk dat per organisatie verschilt. RJ Safety & Security combineert menselijke expertise met geavanceerde technologie om de veiligheid op het hoogste niveau te garanderen. Benieuwd naar onze oplossingen? Bekijk ze op deze pagina.

Vrijblijvend een veiligheidsscan laten uitvoeren

Beveiliging  

Bij RJ Safety & Security bieden we een uitgebreid scala aan integrale beveiligings- en veiligheidsoplossingen, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en bedrijfsvoering. Of het nu gaat om de beveiliging van bedrijfspanden, bedrijventerreinen of evenementen, wij leveren maatwerkbeveiliging die uw organisatie veilig houdt. Onze diensten variëren van mobiele surveillance tot camerabeveiliging en objectbeveiliging. RJ Safety & Security staat garant voor een veilige omgeving waarin mensen zorgeloos kunnen werken en evenementen soepel en veilig verlopen.


Alarmsysteem

Beschikt u over een alarmsysteem? RJ Safety & Security staat klaar om de alarmmeldingen die bij de particuliere alarmcentrale (PAC) binnenkomen, snel op te volgen. Onze professionele surveillanten zijn snel ter plaatse om de schade te beperken en de benodigde maatregelen te treffen. Van het regelen van een glaszetter tot het inschakelen van de politie of brandweer, wij zorgen ervoor dat uw pand veilig blijft.

Meer over BHV Opleidingen


Mobiele surveillance

Onze professionele surveillanten zorgen in samenwerking met ons eigen 24/7 bemande Monitoring Operations Center voor een veilige omgeving in en rondom uw bedrijfspand of bedrijventerrein. Elk alarm wordt onmiddellijk gesignaleerd, beoordeeld en effectief afgehandeld. Met controlerondes zoals openings-, brand- en sluitrondes worden afwijkende situaties snel opgemerkt en verholpen.

Meer over EHBO opleidingen


Objectbeveiliging

Beveiliging van uw bedrijfspand, terrein of instelling tegen diefstal, fraude en vandalisme tijdens en buiten kantooruren is essentieel. Onze gastvrije en uitstekend opgeleide receptionisten en portiers verwelkomen uw bezoekers en zorgen ervoor dat niemand zonder geldige reden uw bedrijf betreedt. Bovendien kunnen wij zorgen voor automatisering, zoals het op afstand verlenen van toegangscodes aan chauffeurs, waardoor uw terrein veilig blijft, zelfs zonder fysieke aanwezigheid.

Meer over weerbaarheidstrainingen


Beveiliging van bedrijven en bedrijventerreinen

Heeft het terrein waarop uw bedrijf zich bevindt regelmatig te maken met gevallen van inbraken, vandalisme of diefstal? Dan is collectieve beveiliging van uw pand en die van uw collega-ondernemers op het bedrijven- of industrieterrein een goede investering. Neem contact met ons op voor meer informatie over collectieve beveiligingsoplossingen.

Meer over weerbaarheidstrainingen


Evenementenbeveiliging

Voor het in goede banen leiden van evenementen, concerten, sportwedstrijden of festivals hebben wij de juiste mensen en techniek in huis. Met goed opgeleid, gastvrij personeel en de modernste communicatie- en videobewakingstechnologie zorgen wij voor een soepel en veilig verloop van uw evenement. RJ Safety & Security staat garant voor de veiligheid van uw bezoekers en personeel.

Meer over weerbaarheidstrainingen


Kortom, wilt u een veilige omgeving creëren waar mensen zorgeloos kunnen werken en evenementen soepel verlopen? Neem dan contact op met RJ Safety & Security voor integrale beveiligingsoplossingen op maat voor uw organisatie.

Meldkamer / MOC  

Bij RJ Safety & Security vormt de meldkamer het kloppende hart van uw virtuele beveiliging. Hier komen alle signalen samen: van camerabeveiliging tot persoonlijke alarmering en teleservice.

Ons Monitoring Operations Center (MOC) is dé plek waar technische en fysieke beveiliging samenkomen. Door slimme camerabeveiliging kunnen we potentiële risico’s vroegtijdig signaleren en adequaat handelen.


Camerabeveiliging

Bij RJ Safety & Security zetten we in op hoogwaardige camerabeveiliging voor optimale veiligheid. Onze gecertificeerde Monitoring Operations Center (MOC) is uitgerust met geavanceerde camerasystemen die real-time beelden uitkijken. Met behulp van thermische camera’s en bewegingsdetectie houden we nauwlettend toezicht op uw terrein en genereren we alarmen bij verdachte activiteiten.

Meer over camerabeveiliging


Mobiele camera unit

Organiseert u een evenement? Met onze mobiele camera unit (MCU) zorgen we voor directe veiligheid. Dankzij deze flexibele oplossing houden we uw evenement veilig en overzichtelijk..

Meer over de mobiele camera unit


Persoonlijke alarmering

Met onze persoonlijke alarmering staat u direct in verbinding met de juiste hulpverlening. Of het nu gaat om collega’s, BHV’ers of de politie: wij zorgen voor een snelle en effectieve reactie.

Meer over persoonlijke alarmering


Teleservice

Met onze teleservice zijn wij 24/7 bereikbaar voor uw storingen en vragen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen, zowel in geval van nood als voor reguliere serviceverlening.

Meer over teleservice


Met onze geavanceerde camerabeveiliging, virtuele surveillance, teleservice en snelle alarmeringssystemen bieden wij bij RJ Safety & Security een integrale benadering van veiligheid. Onze gecertificeerde centralisten staan 24/7 paraat om uw eigendommen te beschermen en direct te reageren op ongewenste situaties. Door snelle samenwerking met eigen beveiligers en andere hulpdiensten zorgen we voor een naadloze afstemming tussen alle veiligheidsmaatregelen. Bij RJ Safety & Security staat uw veiligheid altijd centraal.

Alles over het Monitoring Operations Center

Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!

Veiligheidsopleidingen  

Een veiligheidsopleiding vormt de basis voor een veilige werkomgeving omdat het medewerkers voorbereidt op het herkennen, voorkomen en adequaat reageren op noodsituaties. Door training zoals BHV, EHBO en AED & Reanimatie, maar ook omgaan met Geweld en Agressie, Code 95 trajecten en VCA trainingen kunnen medewerkers snel en effectief handelen bij calamiteiten, waardoor letsel en schade worden geminimaliseerd en de veiligheid van iedereen op de werkplek wordt gewaarborgd.

Veiligheidsopleiding zoals BHV of EHBO

Bovendien draagt het bij aan een veiligheidscultuur waarin medewerkers zich bewust zijn van potentiële risico’s en actief bijdragen aan het creëren van een veilige werkomgeving. Deze opleidingen kunnen plaatsvinden op ons eigen High Tech trainingscentrum of op locatie bij de klant.


BHV

Een bedrijfshulpverlener (BHV) is een werknemer die wanneer nodig eerste hulp kan verlenen, een kleine brand kan blussen en die in staat is een pand te ontruimen. Dit soort taken kunnen cruciaal zijn, de bedrijfshulpverlener speelt namelijk een belangrijke rol totdat de professionele hulpdiensten aanwezig zijn. Tijdens deze BHV Cursus leert u al deze vaardigheden op praktische en interessante wijze.

Meer over BHV Opleidingen


EHBO

Ontdek de kracht van EHBO bij RJ Safety & Security. Leer levensreddende vaardigheden en behaal een erkend certificaat in ons ultramoderne trainingscentrum. Kies uit onze diverse EHBO-cursussen en word een gecertificeerde eerstehulpverlener.

Meer over EHBO opleidingen


Weerbaarheidsopleidingen

Ontwikkel weerbaarheid binnen uw organisatie met RJ Safety & Security. Leer uw medewerkers omgaan met verbale agressie en ongewenst gedrag in onze gespecialiseerde trainingen. Ontdek hoe vriendelijkheid en veiligheid hand in hand gaan, en versterk uw team voor een prettige en veilige werkomgeving.

Meer over weerbaarheidstrainingen


Kortom: Wilt u een veilige omgeving creëren waar mensen zorgeloos kunnen werken? RJ Safety & Security biedt integrale securityplannen op maat voor uw organisatie. Onze experts combineren menselijke expertise met geavanceerde technologie om topniveau veiligheid te waarborgen. Neem contact op voor nog meer informatie.

Vrijblijvend een veiligheidsscan laten uitvoeren

Risico analyse 

Een grondige risicoanalyse vormt de hoeksteen van een effectief veiligheidsplan. Bij RJ Safety & Security voeren we uitgebreide risicoanalyses uit om potentiële dreigingen te identificeren en proactieve veiligheidsmaatregelen te implementeren.

Een risico analyse in uitvoering


Security Advies en Consultancy

Bij RJ Safety & Security staat veiligheid voorop. Onze ervaren beveiligingsconsultants zijn uw betrouwbare partners in het identificeren van bekende en onbekende risico’s. Samen met u ontwikkelen we een integraal securityplan dat alle veiligheidsaspecten omvat, van personeel en objecten tot de digitale omgeving en continuïteit tijdens calamiteiten.

Meer over security consultancy


RI&E – Risico Inventarisatie & Evaluatie

Een gedegen Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is essentieel volgens de Arbeidsomstandighedenwet. RJ Safety & Security biedt ondersteuning bij het opstellen van een RI&E, waarmee we risico’s in kaart brengen en uw medewerkers veilig laten werken.

Meer over RI&E


Bedrijfsnoodplan en Ontruimingsplattegrond

Een effectief bedrijfsnoodplan is maatwerk en beschrijft de handelswijze bij calamiteiten. RJ Safety & Security inventariseert grote incidentscenario’s en stelt basisplannen op volgens de geldende normen.

Meer over een bedrijfsnoodplan


BHV Ontruimingsoefening

Ontruimingsoefeningen zijn cruciaal voor het optimaliseren van de veiligheid binnen uw organisatie. RJ Safety & Security organiseert, observeert en evalueert BHV ontruimingsoefeningen op maat, zowel fysiek als in ‘table-top’-scenario’s.

Meer over BHV ontruimingsoefening


Drone Beveiliging

Met de opkomst van drones verkennen we innovatieve beveiligingstechnieken. RJ Safety & Security heeft deelgenomen aan proeftuinprojecten en test nieuwe technologieën voor dronebeveiliging. We bieden dronebeveiliging op afgesloten terreinen en onderzoeken de mogelijkheden voor bredere toepassing.

Meer over drone beveiliging


Kortom: Wilt u een veilige omgeving creëren en innovatieve beveiligingsoplossingen ontdekken? RJ Safety & Security staat klaar om u te adviseren en te begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een veiligere toekomst.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!