Mobiele Camera Unit

Het gebruik van een mobiele Camera Unit voor de beveiliging van uw evenement zorgt voor een totaaloverzicht voor het beveiligingspersoneel.

Direct offerte aanvragen

Cameratoezicht op evenementen

360 graden camerabeelden

Mobiele camera unit

Cameratoezicht op evenementen

360 graden camerabeelden

Mobiele camera unit

Mobiele Camera Unit, voor directe veiligheid op uw evenement

Wanneer u een evenement organiseert, heeft u te maken met veiligheidsrisico’s. Het is van cruciaal belang ervoor te zorgen dat deelnemers en het aanwezige publiek veilig blijven en zich ook veilig voelen. Gezien de locatie en het tijdelijke karakter van een evenement, is de inzet van onze mobiele camera unit (MCU) is een bijzonder effectieve manier om de beveiliging te verbeteren.

Mobiele camera

Of u nu een groot festival, een sportevenement, of een lokaal dorpsfeest organiseert, overal waar veel mensen samenkomen is veiligheid een eerste prioriteit. U moet rekening houden met diverse factoren die de veiligheid kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan een onverwachte toestroom van bezoekers, ordeverstoringen of plotselinge weersveranderingen. Crowd management en crowd control zijn dan van wezenlijk belang. Onze mobiele camera unit brengt de publieksstromen en de sfeer op uw evenement perfect in beeld. Het biedt een totaaloverzicht, zodat (dreigende) calamiteiten snel geregistreerd worden en er, indien nodig, direct ingegrepen kan worden. Bovendien gaat er een preventieve werking uit van de aanwezigheid van de camera’s en daders kunnen achteraf beter worden geïdentificeerd. Onmisbaar op elke evenement!

Waarom mobiele camerabewaking op een evenement beter werkt

Het gebruik van mobiel cameratoezicht voor de beveiliging van uw evenement heeft diverse voordelen ten opzichte van traditionele beveiligingsmethodes.

Flexibiliteit
Een mobiele camera unit kan snel en gemakkelijk worden geplaatst op, of verplaatst naar, elke gewenste plek op uw evenement om de meest optimale, tijdelijke beveiliging te bieden. De unit is uitgerust met camera’s, een mobiele cameramast en andere beveiligingsapparatuur. Alles onder één dak.

Totaaloverzicht maakt snel ingrijpen mogelijk
De mobiele camera unit biedt een totaaloverzicht van uw evenement locatie. De camera’s kunnen 360-gradenbeelden vastleggen, zodat er geen dode hoeken zijn. De live feeds van de camera’s worden door ons beveiligingspersoneel gemonitord om zo onmiddellijk te kunnen reageren op mogelijke problemen.

Kosteneffectief
U kunt onze mobiele camera unit huren voor de duur van uw evenement. Zo hoeft u geen grote investering te doen in beveiligingsapparatuur, die na het evenement niet meer nodig is.

Interesse in het huren van onze mobiele camera unit? Laat het ons weten en vraag een offerte aan.

Volledig overzicht bij een evenement

De mobiele camera unit van RJ Safety & Security

Onze mobiele camera unit is uitgerust met een aantal camera’s die aan de unit zelf vast zitten. Daarnaast is één camera bevestigd aan een mobiele cameramast, die tot 9 meter uitschuifbaar is. Deze camera kan 360 graden draaien om zodoende een groot terrein te overzien en beelden vanuit elke hoek te registreren. Daarnaast kunnen ook tientallen camera’s op andere locaties op het evenemententerrein, bijvoorbeeld in een festivaltent, aan onze unit gekoppeld worden. Zodoende kunnen we uw hele evenement voorzien van camerabeveiliging.

De mobiele camera unit beschikt over 3 werkplekken voor mensen die ter plekke de live camerabeelden van uw evenement bekijken. Bij calamiteiten of ongewenst gedrag kunnen zij direct de beveiliging aansturen. Is het nodig dat er meer mensen meekijken? Dan kunnen centralisten in ons Monitoring Operations Center, via een dataverbinding, de beelden ook live bekijken.

live verbinding met ons Monitoring Operations Center

De mobiele camera unit beschikt over 3 werkplekken voor mensen die ter plekke de live camerabeelden van uw evenement bekijken. Bij calamiteiten of ongewenst gedrag kunnen zij direct de beveiliging aansturen. Is het nodig dat er meer mensen meekijken? Dan kunnen centralisten in ons Monitoring Operations Center, via een dataverbinding, de beelden ook live bekijken.

Huur onze mobiele camera unit voor uw evenement

Met de inzet van onze mobiele camerabewaking maakt u de beveiliging van uw evenement praktischer en doeltreffender. Onze mobiele camera unit inhuren als zenuwcentrum voor de beveiliging van uw evenement? Vraag een offerte aan. Bel (tel. 088-434 9904) of mail ons (info@rjsecurity.nl) of vul het contactformulier in! We staan voor u klaar.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!