Interne beveiliging opleiding
Jezelf blijven ontwikkelen staat bij ons centraal. Daarom bieden wij diverse beveiliging opleidingen aan voor onze collega’s.

Doorgroeien met een interne beveiliging opleiding

Of je nu aan de slag gaat als evenementenbeveiliger, komt te werken in ons monitoring center of je kiest voor een baan als mobiele surveillant er zijn altijd mogelijkheden om door te groeien binnen RJ Safety & Security. Een gedegen interne beveiliging opleiding helpt je hierbij verder. In veel gevallen bieden wij een landelijk gecertificeerde opleiding geheel kosteloos aan. Bekijk hier de mogelijkheden.

Onze opleidingen

Tijd voor de volgende stap?

Ontwikkel jezelf en draag bij aan de wereld van beveiliging en veiligheid!

De Evenementen draaien weer volop, wil jij ook op de Zwarte Cross staan? Of bij FC Twente, Heracles of de Boeskool? Meld je aan voor onze opleiding Event Security Officer, wij betalen jouw opleiding! Voor studenten is dit dé kans op een gave bijbaan naast je studie! En voor de werkenden onder ons, hoe leuk is het naast je reguliere baan mee te werken aan deze evenementen? Aarzel niet en neem contact op!

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière in de beveiliging? Wil jij werken als Mobiele Surveillant en tegelijkertijd een mbo 2 beveiligingsopleiding volgen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als Mobiele Surveillant, zorg je samen met jouw collega’s, ervoor dat de klant tevreden is. Tijdens een dienst loop je eerst mee met diverse collega’s, zodat je uiteindelijk zelfstandig jouw diensten kan gaan draaien.

Kom werken en leren bij RJ Safety & Security

Wij hebben regelmatig vacatures en opleidingsplaatsen in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Wij werken regelmatig op locatie in Overijssel en Gelderland

Met onze diensten evenementenbeveiliging en objectbeveiliging zijn wij regelmatig op locatie aan het werk. Met deze diensten zijn wij meestal actief in Twente en de Achterhoek.

Met bijna 250 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 4 vestigingen (Enschede (2), Hengelo en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

De perfecte opleiding niet gevonden?

Ben je benieuwd of jouw interesses en mogelijkheden passend zijn, maar staan er geen opleidingen tussen die aansluiten? Neem dan gerust contact op via 088-4349904 of mail naar sollicitatie@rjsecurity.nl, of vul onderstaand formulier in.