Ons werkgebied

Bij RJ Safety & Security zijn we trots op ons uitgebreide werkgebied en onze capaciteit om klanten in heel Nederland van dienst te zijn. Onze thuisbasis bevindt zich in Enschede, in het hart van Twente, waar ons hoofdkantoor en high-tech trainingslocatie zijn gevestigd.

Direct offerte aanvragen

Landelijke dekking

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Landelijke dekking

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Landelijke Veiligheidsdiensten met Twentse Roots: RJ Safety & Security

Bij RJ Safety & Security zijn we trots op ons uitgebreide werkgebied en onze capaciteit om klanten in heel Nederland van dienst te zijn. Onze thuisbasis bevindt zich in Enschede, in het hart van Twente, waar ons hoofdkantoor en high-tech trainingslocatie zijn gevestigd. Met aanvullende vestigingen in Hengelo, Almelo en Deventer, kunnen we snel en efficiënt inspelen op de veiligheidsbehoeften in heel Oost-Nederland. Daarnaast bieden we onze veiligheidsdiensten en BHV-opleidingen landelijk aan, zodat we iedereen in Nederland kunnen helpen bij het waarborgen van een veilige werkomgeving. Lees verder om meer te weten te komen over ons uitgebreide werkgebied en de verschillende diensten die wij leveren.

Onze vestigingen en veliigheidsdiensten

Naast ons geavanceerde trainingscentrum in Enschede maken we gebruik van meerdere vaste BHV-trainingslocaties, waaronder Zwolle, Apeldoorn, Emmen, Deventer, Almere en Alkmaar. Dit zorgt ervoor dat er altijd een trainingslocatie in de buurt is, waar u ook gevestigd bent.

Onze gecertificeerde meldkamer werkt nauw samen met partners door heel Nederland om de hoogste veiligheidsnormen te garanderen. Ook onze teleservice-diensten zijn landelijk beschikbaar, zodat we iedereen kunnen ondersteunen, waar dan ook.

Bij RJ Safety & Security gaan we geen uitdaging uit de weg. Of u nu in het oosten van het land gevestigd bent of elders, wij staan klaar om u te voorzien van de beste veiligheidsoplossingen en trainingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw specifieke veiligheidsbehoeften.

360 graden veiligheid

Beveiliging

Beveiliging door RJ Safety & Security bestaat uit een brede waaier aan integrale beveiliging- en veiligheidsoplossingen, die we specifiek afstemmen op uw behoeften en bedrijfsvoering. Omdat het nooit veilig genoeg kan zijn. Uiteraard zijn alles diensten ook individueel in te zetten van mobiele surveillance, camerabeveiliging tot collectieve beveiliging van een volledig bedrijventerrein. De juiste beveiliging is altijd maatwerk.

Meldkamer

Het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security is de basis voor uw virtuele veiligheid. De kracht van deze centrale zit in de combinatie van technische beveiliging (camera installatie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging) en fysieke beveiliging (alarmopvolging, mobiele surveillance). Zo heeft RJ Safety & Security een concept ontwikkeld dat ‘het nieuwe beveiligen’ wordt genoemd.

Opleidingen

RJ Safety & Security biedt een breed pakket opleidingen aan op het gebied van veiligheid. We maken hierbij onderscheid tussen veiligheidsopleidingen, weerbaarheidsopleidingen en beroepsopleidingen. Hieronder vallen onder andere BHV, EHBO en AED + Reanimatie, maar ook omgaan met Geweld en Agressie, Code 95 trajecten en VCA trainingen. Door onze jarenlange ervaring als opleider van diverse veiligheids- en beveiligingsopleidingen en trainingen, kunnen wij opleidingen en trainingen op maat bieden

Hospitalitydiensten

Bij RJ Safety & Security geloven we dat gastvrijheid een essentieel element is voor het creëren van een positieve indruk maar ook een essentieel onderdeel is van de beveiliging van een organisatie. Het welkom dat uw gasten ontvangen en te woord staan, bepaalt vaak de toon voor hun hele ervaring. Maar onze hospitalitydiensten gaan verder dan enkel het verwelkomen van gasten; we zetten in op maatwerk en samenwerking om een unieke gastvrije beleving te realiseren.

Risicoanalyse

Wij zijn voor vele klanten en relaties dé sparringpartner en adviseur op het gebied van veiligheid. RJ Safety & Security beschikt over ervaren beveiliging consultants die in staat zijn alle bekende en onbekende risico’s van uw onderneming, instelling of organisatie in kaart te brengen (risicoscan). Samen met u stellen wij een plan op en nemen daar alle afgesproken aspecten in mee. Denk hierbij aan beveiliging, monitoring en opleidingen.

Bij RJ Safety & Security zijn we trots op ons uitgebreide werkgebied en onze capaciteit om klanten in heel Nederland van dienst te zijn.

Het werkgebied kan als volgt worden opgedeeld in verschillende zones:

Oost Nederland

Vestigingen in Hengelo, Almelo en Deventer. Met een thuisbasis rondom Enschede met hoofdkantoor en high tech trainingslocatie.

Alle diensten zoals beveiliging en trainingen worden vanuit hier gecoördineerd en aangeboden. Vooral diensten zoals collectieve beveiliging, evenementenbeveiliging en mobiele surveillance hebben een lokale focus op Oost Nederland.

Specifieke opleidings Locaties

Specifieke locaties waar BHV-, EHBO en andere veiligheidstrainingen worden gegeven, verspreid over Nederland. BHV-opleidingen kunnen op deze vaste locaties worden gevolgd. Locaties zijn onder andere in Enschede, Zwolle, Apeldoorn, Emmen, Deventer, Almere en Alkmaar.

Landelijke dekking

Diensten zoals opleidingen (voornamelijk BHV) die op locatie door het hele land kunnen worden gegeven, samenwerking met veiligheidspartners voor de gecertificeerde meldkamer, en levering van teleservice diensten aan klanten door heel Nederland.

Samenwerken aan Veiligheid

Bij RJ Safety & Security streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen in alles wat we doen. Onze certificeringen, zoals de Europese norm EN 50518 voor Monitoring and Alarm Receiving Centres (MARC), en het Keurmerk Evenementenbeveiliging, getuigen van onze toewijding aan professionele en betrouwbare dienstverlening. Daarnaast dragen we met trots het Keurmerk Beveiliging, wat onze expertise in diverse veiligheidsdiensten, zoals mobiele surveillance en objectbeveiliging, onderstreept.

Digitalisering en geavanceerde technologie vormen de ruggengraat van moderne beveiligingsoplossingen. Bij RJ Safety & Security begrijpen we het belang van snelle reacties op mogelijke bedreigingen voor mensen, goederen en locaties. Daarom introduceren we met trots ons nieuwste innovatieve product: het SenseU-pakket. Ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en efficiëntie, biedt dit pakket een complete oplossing voor elke beveiligingsbehoefte.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen in het versterken van uw veiligheidsstrategieën. Samen zorgen we voor een veiligere omgeving, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën en onze uitgebreide expertise. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat RJ Safety & Security voor u kan betekenen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!