Beveiliging in Kampen

Met vestigingen door heel Overijssel is RJ Safety & Security uw partner voor veiligheid in Kampen. Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Te midden van de levendige bedrijvigheid van Kampen staat RJ Safety & Security als garantie voor beveiliging. Lokale verankering en verspreid over Oost Nederland bieden we een scala aan diensten, van bedrijfsbeveiliging tot EHBO- en BHV-cursussen. Wij doen dit graag in nauwe samenwerking met lokale ondernemingen.

RJ Safety & Security in Kampen

Met een vertrouwde aanwezigheid in Kampen en omstreken vormt RJ Safety & Security de hoeksteen van veiligheid. Geworteld in de regio en verspreid over Oost Nederland, leveren we diensten van bedrijfsbeveiliging tot EHBO- en BHV-cursussen. Onze verbondenheid met lokale bedrijven, waaronder die op bedrijventerreinen als Haatland en Mandeveld, brengt onze toewijding aan veiligheid tot leven. Bovendien koesteren we de samenwerking met Landstede MBO in Zwolle, waar enthousiaste medewerkers aan een veelbelovende BBL-opleiding Beveiliger 2 beginnen. Deze inzet, gecombineerd met het aanbieden van cursussen in Kampen en omliggende dorpen zoals IJsselmuiden en Wilsum, weerspiegelt onze lokale betrokkenheid en streven naar een veilige en opgeleide gemeenschap.

Uw veiligheidsbeleid op maat

RJ Safety & Security bouwt sterke veiligheidsallianties in de bruisende regio van Oost Nederland, waaronder steden zoals Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Zutphen en Zwolle. Onze evenwichtige adviezen focussen op de optimale inzet van mens en techniek. Samen doorlopen we het plan, waarbij we uw beschikbare budget en mogelijkheden zorgvuldig overwegen alvorens tot uitvoering over te gaan. Op deze wijze zetten we uw budgetten op het gebied van veiligheid efficiënt in.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger security level tillen? Laten we in gesprek gaan, zodat we u kunnen uitleggen hoe wij dit realiseren!

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!