Beveiliging in Kampen

Met vestigingen door heel Overijssel is RJ Safety & Security uw partner voor veiligheid in Kampen. Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Beveiliging op maat in Kampen

Te midden van de levendige bedrijvigheid van Kampen staat RJ Safety & Security als garantie voor beveiliging. Lokale verankering en verspreid over Oost Nederland bieden we een scala aan diensten, van evenementenbeveiliging en bedrijfsbeveiliging tot EHBO- en BHV-cursussen. Wij doen dit graag in nauwe samenwerking met lokale ondernemingen.

Bij RJ Safety & Security geloven we in het bouwen van een veilige en onbezorgde samenleving. Onze drijfveren zijn integriteit, verbinding en daadkracht, die de kern vormen van al onze activiteiten en partnerships. Wij staan bekend als een hoogwaardige en vooruitstrevende totaalaanbieder in veiligheid en beveiliging. met de dienstencategorieën opleidingen, meldkamer, beveiliging, risico analyse en hospitality diensten.

RJ Safety & Security in Kampen

Met een vertrouwde aanwezigheid in Kampen en omstreken vormt RJ Safety & Security de hoeksteen van veiligheid. Geworteld in de regio en verspreid over Oost Nederland, leveren we diensten van bedrijfsbeveiliging tot EHBO- en BHV-cursussen. Onze verbondenheid met lokale bedrijven, waaronder die op bedrijventerreinen als Haatland en Mandeveld, brengt onze toewijding aan veiligheid tot leven. Bovendien koesteren we de samenwerking met Landstede MBO in Zwolle, waar enthousiaste medewerkers aan een veelbelovende BBL-opleiding Beveiliger 2 beginnen. Deze inzet, gecombineerd met het aanbieden van cursussen in Kampen en omliggende dorpen zoals IJsselmuiden en Wilsum, weerspiegelt onze lokale betrokkenheid en streven naar een veilige en opgeleide gemeenschap.

Uw veiligheidsbeleid op maat

RJ Safety & Security bouwt sterke veiligheidsallianties in de bruisende regio van Oost Nederland, waaronder steden zoals Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Zutphen en Zwolle. Onze evenwichtige adviezen focussen op de optimale inzet van mens en techniek. Samen doorlopen we het plan, waarbij we uw beschikbare budget en mogelijkheden zorgvuldig overwegen alvorens tot uitvoering over te gaan. Op deze wijze zetten we uw budgetten op het gebied van veiligheid efficiënt in.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger security level tillen? Laten we in gesprek gaan, zodat we u kunnen uitleggen hoe wij dit realiseren!

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Uw veiligheid in Kampen gewaarborgd

Als het gaat om veiligheid en beveiliging levert RJ Safety & Security geen half werk. Zo benaderen we calamiteiten vanuit verschillende perspectieven: personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit. Daarbij houden we de balans tussen risico en realiteit nauwlettend in de gaten. Op die manier zorgen wij ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is en blijft. Daar kunt u op vertrouwen. Samenwerking is key als het gaat om het opstellen van een integraal securityplan. Samenwerking met u, maar ook tussen onze afdelingen onderling. Bij de uitvoering van uw veiligheidsplan op maat werken onze business units Beveiliging, Monitoring Operations Center en Opleidingen nauw samen om u precies dat te bieden waar uw situatie om vraagt. Van cameratoezicht tot beveiligers en van consultancy tot een BHV training op locatie.

Ontdek onze veiligheidsopleidingen nabij Kampen

BHV, VCA, EHBO, Heftruck, Agressiebeheersing of BMI

Veiligheid staat of valt met de personen binnen uw organisatie. Onze veiligheidsopleidingen, beroepsopleidingen en weerbaarheidsopleidingen zijn erop gericht het risico op incidenten te beperken en bescherming te bieden. We geven deze opleidingen in ons eigen trainingscentrum vlakbij Kampen, of bij u op locatie.

Een greep uit onze opleidingen

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!