Onze keurmerken

Onze certificeringen veiligheidskeurmerken

Bij RJ Safety & Security hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en onze producten.  Wij zijn er trots op om te kunnen vermelden dat wij per afdeling beschikken over onderstaande keurmerken & certificaten.

EN 50518

De Europese norm EN 50518 is hét schema voor certificering van Monitoring and Alarm Receiving Centres (MARC). Het schema beschrijft de eisen waaraan een Monitoring en alarmontvangstcentrale moet voldoen.

Keurmerk Evenementenbeveiliging

Dit keurmerk is bedoeld voor beveiligingsorganisaties in de zin van de Wpbr die in opdracht van een evenementenorganisator als hoofdaannemer beveiligingswerkzaamheden verricht ten behoeve van evenementen. Deze bedrijven opereren onder een ND-vergunning. De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft een aparte sectie opgericht voor evenementen- en horecabeveiliging.

Certificaatnummer: DNVB – 2018106

Keurmerk Beveiliging

Het keurmerk beveiliging is bedoeld voor de reguliere en meeste voorkomende vormen van manbewaking. RJ Safety & Security biedt diverse diensten aan die onder dit keurmerk vallen, zoals mobiele surveillance, objectbeveiliging, openings- en sluitrondes en alarmopvolging.

Certificaatnummer: DNVB – 2018105

ND-nummers

In Nederland mogen beveiligingsbedrijven alleen werken wanneer zij in het bezit zijn van een ND-nummer. Dit is het nummer van de vergunning van het Ministerie van Justitie om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten.

RJ Security BV

ND-nummer 991 – KVK nummer 08124577

RJ Video & Service Centrale BV

VTC-nummer 7 – KVK nummer 06023625

RJ Evenementenbeveiliging BV

ND-nummer 3612 – KVK nummer 52027295

RJ Recherche BV

ND-nummer POB7001 – KVK nummer  08120270