U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beveiliging Enschede

RJ Safety & Security

Gevestigd in Enschede en Almelo is RJ al ruim 23 jaar hét grootste beveiligingsbedrijf in Oost Nederland. RJ heeft een breed scala aan diensten waarmee wij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten kunnen leveren en door-to-door oplossingen kunnen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Voor zowel de zakelijke kring als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring in alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

360° veiligheid

Beveiliging is een manier om risico’s te verminderen en de veiligheid te verhogen. Een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is hierbij van essentieel belang.
RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de vier essentiële pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

Algemeen - FB

Verschillende diensten

RJ Safety & Security heeft meerdere mogelijkheden met betrekking tot het beveiligen van een doel. Er zijn veel verschillende manieren van beveiligen. De mobiele surveillance doet bijvoorbeeld een openingsronde en een sluitronde. Maar ook alarmopvolging en surveillance van een (bedrijven)terrein. Bij objectbeveiliging denk je al snel aan een bewaker bij de ingang, maar bij RJ safety & security kan dit ook gecombineerd worden met de werkzaamheden van een baliemedewerker of receptionist. Bij een evenement bestaat een team van RJ safety en Security tegenwoordig niet meer alleen uit beveiligers. We leveren ook EHBO’ers en brandwachten. Door gebruik te maken mobile camera-units wordt het team op afstand ondersteund door de Video & Service Centrale. En niet te vergeten het geld en waarde transport. RJ geld en waarde vervoer levert maatwerk als het gaat om geld vervoeren.

RJ Safety & Security in Enschede

RJ Safety & Security vindt zijn oorsprong op een zolderkamer in Enschede. In eerste instantie met de focus op opleidingen en persoonsbeveiliging. In de loop der jaren is het pakket aan diensten uitgebreid. Inmiddels zijn ze het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van Overijssel. De binding met Enschede is gebleven. Het hoofdkantoor is in Enschede gevestigd. Hier hebben we ook de meeste klanten. Denk aan de Military en FC Twente. Maar ook het bedrijven terrein De Marssteden nabij Boekelo, parkeerbeheer op het Ruthbeek en aanwezigheid bij opening en sluiting van een tankstation in Enschede. Het is al een uitzondering als je geen gebruik maakt van de diensten van RJ Safety & Security.

Waarom kiezen zoveel bedrijven voor RJ Safety & Security?

RJ Safety & Security is een dynamisch bedrijf met een enorme diversiteit aan beveiligingstaken. Ze zijn continue bezig met het verbeteren van hun dienstverlening. Ze willen vernieuwend zijn, zoals beveiligen van bedrijven met behulp van Drones. En door onze integrale aanpak zijn we in staat om voor een compleet bedrijventerrein, voor grote en kleine bedrijven alsook particulieren de juiste oplossing te bieden als het gaat om beveiliging.

Bent u nieuwsgierig wat RJ Safety & Security voor u kan betekenen? Bel, mail of laat uw gegevens hier achter. We gaan graag met u in gesprek!

Wij staan voor u klaar

Het team van RJ bestaat uit ruim 250 medewerkers die zowel op locatie als op kantoor werkzaam zijn.

Hierbij willen we u graag voorstellen aan het commerciële team van RJ Safety & Security.

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief