Beveiliger in de zorg

RJ Safety & Security een flexibel inzetbare medewerker die hoofdzakelijk zorg draagt voor een veilige werksituatie

Direct offerte aanvragen

Meer focus op zorg

Minder werkdruk

Minder kosten

Meer focus op zorg

Minder werkdruk

Minder kosten

Flexibel en efficiënt: Beveiliger in de zorg

Dé innovatieve oplossing voor efficiënte en veilige zorg. Veiligheid voor uw medewerkers staat bij RJ Safety & Security voorop! Daarom biedt RJ Safety & Security een flexibel inzetbare en competentie gericht opgeleide medewerker die hoofdzakelijk zorg draagt voor een veilige werksituatie.

Meer focus op zorg

Naast het realiseren van een veilige omgeving is de beveiliger in de zorg ook in te zetten voor niet-zorg gerelateerde taken. Denk hierbij aan het ontvangen van bezoekers, telefonische bereikbaarheid of het inschakelen van hulpdiensten bij een incident. Door het inzetten van een beveiliger in de zorg kan uw goed opgeleide zorgpersoneel zich richten op hun kerntaken. Op basis van uw wensen wordt de beveiliger in de zorg van RJ geselecteerd en competentiegericht opgeleid om aan uw voorwaarden te voldoen. Zo ontwikkelen we samen dé medewerker die perfect aansluit bij uw organisatie

  • Ondersteuning op maat
  • Kostenbesparend
  • Minder werkdruk voor uw personeel
  • Competentiegericht opgeleid

Alle voordelen van de RJ Nachtcoach

  • Meer tijd en focus op goede zorg
  • Passend bij uw organisatie
  • Een veilige (werk)omgeving voor medewerkers, patiënten en/of bewoners
  • Inzetbaar voor noodopvang (ziekte, verlof)

RJ Safety & Security biedt flexibel inzetbare en competentiegericht specifiek opgeleide beveiligers in de zorg. Ze waarborgen de veiligheid van uw medewerkers en kunnen niet-zorg gerelateerde taken uitvoeren, zoals bezoekers ontvangen en hulpdiensten inschakelen. Zo kunnen uw zorgprofessionals zich volledig richten op hun kerntaken. Samen ontwikkelen we dé medewerker die perfect aansluit bij uw organisatie.

De innovatieve oplossing voor efficiënte en veilige zorg

Zorg beveiliging

De dienst zorg beveiliging is gericht op een zo veilig mogelijke werkomgeving. De beveiliger ontvangt indien gewenst de gasten en draagt bij aan de bereikbaarheid van uw organisatie. De zorgbeveiliger is representatief en heeft de juiste competenties en vaardigheden om in de zorg te werken.

Ideaal voor zorginstellingen

Uw zorginstelling kan door het inzetten van een zorg beveiliger zich meer richten op haar primaire taken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!