Persoonlijke alarmering

RJ Safety & Security biedt Persoonlijke alarmering aan eenieder die zich in een onaangename situatie bevindt en zich onveilig voelt.

Direct offerte aanvragen

Altijd in verbinding

Exacte locatie

Snelle hulp

Altijd in verbinding

Exacte locatie

Snelle hulp

Persoonlijke alarmering met de paniekknop

RJ Safety & Security biedt Persoonlijke alarmering aan eenieder die zich in een onaangename situatie bevindt en zich onveilig voelt. Met een speciale app staat u altijd in verbinding met de juiste hulpverlening. Deze hulpverlening kan bestaan uit; collega’s, BHV’ers, landelijke hulpdiensten zoals de politie of onze eigen mobiele surveillance.

Exacte locatie bepalen

Met behulp van zowel GPS als IPS is de service die RJ Safety & Security samen met X-Guard biedt, als enige in staat om altijd uw locatie te bepalen. De locatie kan zich zowel buiten als binnen bevinden, op verdieping- en kamer niveau nauwkeurig bepaald.

Alarmeren via de paniekknop

Na het slaan van alarm via de paniekknop, die ook werkt als je scherm vergrendeld is, luistert de centralist van onze servicecentrale gelijk mee ter verificatie. Terwijl er wordt meegeluisterd, is de hulpverlening al onderweg. Zo ben je altijd verzekerd van snelle hulp. Een knop die om je nek hangt of aan je kleding gevestigd zit, een app op je smartphone, het kan allebei. Of het signaal nu vanaf de paniekknop zelf komt of vanaf de telefoon maakt niet uit. Wat er na het drukken op de knop mee gebeurd, daar gaat het om.

Persoonsalarmering: Met een speciale beveiligingsapp staat u altijd in verbinding met de juiste hulpverlening

Man down / Manbeveiliging

Als de app in ‘risico modus’ staat, slaat de app automatisch alarm wanneer er onvoldoende beweging gedetecteerd wordt. De app slaat ook automatisch alarm als de mobiele telefoon stuk gaat of vernield wordt. Mocht u bijvoorbeeld bewusteloos raken in geval van een calamiteit, dan wordt automatisch alarm geslagen. Ook in dit geval bent u altijd verzekerd van hulp want een hulpdienst is meteen onderweg.

Rapportage

We vinden het belangrijk dat u inzicht heeft in het goed functioneren en gebruik van deze beveiligingsapp. Daarom biedt een adequate rapportage, die u wekelijks ontvangt, helder inzicht op de gebruikersactiviteiten. Hiermee kunt u te allen tijden zien wie de app heeft gebruikt, wanneer de app is gebruikt en welke alarmen er zijn gemeld.

Manbeveiliging

RJ Safety & Security implementeert manbeveiliging via deze geavanceerde beveiligingsapp. Met een druk op de paniekknop, die zelfs werkt bij een vergrendeld scherm, maak je direct verbinding met onze centrale. Tijdens het beluisteren van de situatie mobiliseren we onmiddellijk hulp, waardoor snelle assistentie altijd verzekerd is.

Of je nu een fysieke paniekknop draagt of de app op je smartphone gebruikt, het signaal wordt op dezelfde doortastende manier verwerkt. Op deze wijze voegen we een extra dimensie toe aan de beveiliging van mensen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!