Hospitalitydiensten

Bij RJ Safety & Security geloven we dat gastvrijheid een essentieel element is voor het creëren van een positieve indruk.

Direct offerte aanvragen

Expertise in beveiliging

Open & vriendelijke houding

Breed inzetbaar

Expertise in beveiliging

Open & vriendelijke houding

Breed inzetbaar

Hospitalitydiensten: Maatwerk in gastvrijheid en beveiliging

Bij RJ Safety & Security geloven we dat gastvrijheid een essentieel element is voor het creëren van een positieve indruk maar ook een essentieel onderdeel is van de beveiliging van een organisatie. Het welkom dat uw gasten ontvangen, bepaalt vaak de toon voor hun hele ervaring. Maar onze hospitalitydiensten gaan verder dan enkel het verwelkomen van gasten; we zetten in op maatwerk en samenwerking om een unieke gastvrije beleving te realiseren.

Onze op maat samengestelde hospitalitydiensten

Onze op maat samengestelde hospitalitydiensten

Geen enkel bedrijf of evenement is hetzelfde. Daarom stellen we bij RJ Safety & Security samen met u het takenpakket van onze hospitality medewerkers samen. Elk detail is van cruciaal belang voor de totale ervaring. Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten met een warme glimlach, het dienen als eerste aanspreekpunt in de beveiliging, het organiseren van telefoonverkeer of het beheren van facilitaire taken, onze hospitality medewerkers zijn er om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

De veelzijdigheid van onze hospitality medewerkers

Onze hospitality medewerkers zijn meer dan alleen ontvangstmedewerkers; ze zijn de verlenging van uw evenement of bedrijfscultuur. We geloven dat de veelzijdigheid van onze medewerkers bijdraagt aan de naadloze integratie van onze diensten binnen uw organisatie. De verantwoordelijkheden van de hospitality medewerker kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:

  • het registreren van gasten en het verstrekken van toegangspassen
  • het serveren van koffie/thee aan wachtende gasten
  • het  in orde houden van de ontvangstruimte
  • het fungeren als gastheer/gastvrouw bij bedrijven en evenementen
  • het organiseren van telefoonverkeer en aannemen van binnenkomend telefoonverkeer
  • de postverwerking
  • administratieve taken
  • facilitair beheer
  • servicedesk activiteiten

Met oog voor detail en een gastvrije glimlach zorgen wij ervoor dat uw bezoekers zich direct thuis voelen.

Ga voorbij de standaard met de hospitalitydiensten van RJ Safety & Security

Partners in gastvrijheid

Bij RJ Safety & Security bieden we niet alleen hospitalitydiensten, we bieden een partnerschap waarin we samenwerken aan een gastvrije omgeving die past bij uw unieke behoeften. Laat een blijvende indruk achter op uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de wereld van gepersonaliseerde gastvrijheid!

Lokale aanwezigheid, wereldwijde service

Bij RJ Safety & Security weten we dat een sterke regionale aanwezigheid van essentieel belang is voor doeltreffende dienstverlening. Daarom hebben we naast onze vestigingen in Enschede en Almelo ook verschillende lokale opleidingslocaties in bijvoorbeeld Deventer, Zwolle en Apeldoorn. Deze strategisch gepositioneerde faciliteiten stellen ons in staat om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van onze klanten in Oost-Nederland.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!