EHBO
Opleidingen

25 jaar ervaring

Opleidingen op maat gegeven door experts.

Unieke locatie

Op de avontuurlijke Twente Safety Campus.

In company

Trainen op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

EHBO Opleidingen
In ons eigen High Tech trainingscentrum in Enschede of bij u op locatie

Een goedgetrainde EHBO´er is in staat en bereid met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke Eerste Hulp te verlenen. Om eerstehulpverlener te worden dient u een erkende EHBO cursus met bijbehorend (en door het Oranje Kruis erkend) EHBO examen gevolgd te hebben. Bij RJ Safety & Security kunt u deze opleiding volgen en het examen afronden in het eigen hightech trainingscentrum. Er wordt gebruik gemaakt van Lotus slachtoffers.

Bij RJ Safety & Security bieden wij u een viertal EHBO cursussen aan: EHBO basis, EHBO herhaling, EHBO (BHV) Code 95 en Kinder-EHBO . Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons een bijpassend certificaat.

EHBO Cursus overzicht

EHBO Opleidingen in Twente en de Achterhoek

Ons innovatieve trainingslocatie in Enschede maakt het voor ons mogelijk om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede dicht aan de snelweg is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar. Wij hebben regelmatig EHBO-cursisten uit de regio Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Wij geven trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op locatie van de klant.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

EHBO cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere bedrijven zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV of EHBO diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de cursus bij uw bedrijf, school of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs kunnen dan naar uw locatie komen. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een EHBO Cursus

Al onze EHBO trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een goedgetrainde EHBO´er is in staat en bereid met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke Eerste Hulp te verlenen. ”

Meer weten over onze EHBO opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!