Beveiliging in Haaksbergen

Met meerdere vestigingen in Twente is RJ Safety & Security altijd in de buurt. Dus ook bij u in Haaksbergen!

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Beveiliging Haaksbergen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Beveiliging Haaksbergen

Vertrouw op RJ Safety & Security voor uw beveiliging in Haaksbergen!

RJ Safety & Security is in heel Twente actief met een veelvoud aan diensten op het gebied van beveiliging en veiligheid. Ook in Haaksbergen. Vertrouw uw specifieke wensen ten aanzien van uw beveiliging en security aan ons toe. Met al onze ervaring en kennis zorgen wij voor een op uw situatie afgestemd dienstenpakket.

U vindt vestigingen van RJ Safety & Security op diverse locaties in Twente. Zo zijn we altijd dichtbij. Een veilig gevoel!

Veiligheid voorop

Bij RJ Safety & Security zetten we uw veiligheid altijd op de eerste plaats. Met innovatieve benaderingen en vooruitstrevende technologieën creëren we een omgeving waarin u met een gerust hart kunt opereren. Onze dienstverlening omvat niet alleen beveiliging en veiligheid, maar ook opleidingen. Met meer dan twee decennia aan ervaring hebben we ons gepositioneerd als hét toonaangevende beveiligingsbedrijf in Oost-Nederland.

Totaalaanbieder van beveiliging en veiligheid in Haaksbergen

Stelt u zich eens voor: een totaalconcept dat verder gaat dan alleen traditionele beveiligingsdiensten. RJ Safety & Security biedt u een uitgebreid scala aan diensten, variërend van beveiliging van bedrijventerreinen, mobiele surveillance en objectbeveiliging. Met trots kunnen we zeggen dat al verschillende grote opdrachtgevers in Haaksbergen van onze diensten gebruik maken. Maar onze betrokkenheid strekt zich nog verder uit. Ook voor evenementenbeveiliging zijn we met regelmaat in en rond Haaksbergen te vinden.

Maar er is meer. Om uw medewerkers te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden, bieden we bieden ook verschillende opleidingen aan. Of het nu gaat om beroepsopleidingen, veiligheids- en weerbaarheidsopleidingen (zoals BHV, AED, EHBO,  BBMI en VCA trainingen), wij hebben het in huis. Onze Twente Safety Campus, gelegen nabij Haaksbergen, is een unieke locatie die uitstekende mogelijkheden biedt voor deze trainingen. Mocht u echter de voorkeur geven aan BHV trainingen op uw eigen bedrijfslocatie, dan komen wij daarvoor graag naar Haaksbergen.

Wij leiden uw medewerkers op, zorgen voor de beveiliging en veiligheid van uw bedrijf of (zorg)instelling en staan altijd ​​voor u klaar. Heeft u onze hulp nodig?

Interesse in een carrière in de beveiliging? Neem dan een kijkje bij onze beveiliging vacatures in de regio Haaksbergen en ontdek de mogelijkheden om bij ons team aan te sluiten.

De kracht van een uniek beveiligingsplan

Bij RJ Safety & Security gaan we verder dan alleen het leveren van optimale service. Onze expertise, gecombineerd met een toewijding aan voortdurende innovatie, stelt ons in staat om u op maat gemaakte oplossingen te bieden, die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften en beschikbare financiële middelen. We zetten uw budgetten op een zo efficiënt mogelijke manier in, met het oog op het waarborgen van veiligheid.

Bent u op zoek naar mogelijkheden om de veiligheid van uw bedrijf te versterken? Laten we een afspraak maken, zodat we u kunnen laten zien welke oplossingen wij voor u in petto hebben.

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Veiligheid in vertrouwde handen

Bij RJ Safety & Security nemen we veiligheid en beveiliging zeer serieus en doen we geen concessies. We benaderen calamiteiten vanuit diverse invalshoeken: individuen, objecten, digitale omgeving en continuïteit. Daarbij verliezen we de balans tussen risico en realiteit nooit uit het oog. Zo garanderen en handhaven wij de veiligheid, altijd en overal.

We geloven in de kracht van samenwerking als het gaat om het opstellen van een uniek en allesomvattend veiligheidsplan. Daarom werken we nauw samen met u en onze verschillende interne afdelingen (Beveiliging, Monitoring Operations Center en Opleidingen). Zo bundelen we onze krachten om u precies te bieden wat uw situatie vereist; van een cameraplan tot beveiligers en consultants.

Profiteer van onze veiligheidsopleidingen in en rond Haaksbergen

BHV, VCA, EHBO, Heftruck, Agressiebeheersing of BMI

Beroepsopleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid en weerbaarheid

We begrijpen dat de mensen binnen uw organisatie van cruciaal belang zijn voor de veiligheid. Daarom hebben we deze diverse opleidingen ontwikkeld om hun potentieel optimaal te benutten. U kunt ervoor kiezen om onze opleidingen op het gebied van veiligheid, vakbekwaamheid en persoonlijke weerbaarheid te volgen in ons trainingscentrum, gevestigd op de Twente Safety Campus bij Airport Twente, op slechts een steenworp afstand van Haaksbergen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de trainingen op uw eigen locatie te verzorgen. Vertrouw op onze ervaring, kennis en toewijding en ervaar een nieuwe standaard van veiligheidsopleidingen.

Een greep uit onze opleidingen

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!