Paniekknop

In geval van gevaar of paniek met één druk op de knop (discreet) de juiste hulp inschakelen. Dat kunt u met de paniekkop service van RJ Safety & Security.

Direct offerte aanvragen

Altijd in verbinding

Exacte locatie

Snelle hulp

Altijd in verbinding

Exacte locatie

Snelle hulp

Paniekknop service

In geval van gevaar of paniek met één druk op de knop (discreet) de juiste hulp inschakelen. Dat kunt u met de paniekkop service van RJ Safety & Security. Wanneer u zich in een situatie bevindt waarin u zich onveilig voelt, is de paniekknop in onze speciale app uw directe lijn naar de juiste hulpverlening. Deze hulpverlening kan bestaan uit onze eigen mobiele surveillance, landelijke hulpdiensten zoals de politie, of bijvoorbeeld collega’s of BHV’ers. Wanneer u de paniekknop gebruikt, ontvangen de voor hulpverlening ingestelde personen een alarmmelding op hun smartphone met uw exacte locatie en kunnen zij op tijd hulp bieden.

Uw locatie altijd nauwkeurig bepaald

Wanneer u de paniekknop activeert, is het van groot belang dat we uw exacte locatie kunnen bepalen. Dat doen we, samen met X-Guard, op basis van zowel GPS, als IPS. GPS bepaalt uw exacte buitenlocatie door middel van satellieten. IPS maakt gebruik van Wifi- en Bluetooth-signalen om uw precieze binnenlocatie te bepalen. Zo bent u ervan verzekerd dat u, indien nodig, altijd te traceren bent. Ongeacht waar u zich bevindt.

Alarm slaan met de paniekknop

Als u gebruik maakt van de paniekknop, die ook werkt als uw scherm vergrendeld is, luistert onze centralist van de servicecentrale ter controle mee. De hulpverlening is dan al onderweg, zodat u gegarandeerd snel hulp krijgt. Alarm slaan met de paniekknop kan via de app op uw smartphone, maar ook met een knop die u om uw nek of op uw kleding draagt. In beide gevallen gaat er een signaal naar de hulpverlening en krijgt u de gewenste hulp.

Paniekknop: Met een speciale app staat u altijd in verbinding met de juiste hulpverlening

Man down functie

De app heeft ook een ‘man down’ functie. Deze functie is actief wanneer de app in de ‘risico modus’ staat. Wanneer u valt of als u niet of onvoldoende beweegt, zoals bijvoorbeeld in geval van bewusteloosheid, slaat de app automatisch alarm. Dit gebeurt ook wanneer uw mobiele telefoon stuk gaat of vernield wordt. De hulpdienst wordt direct ingeschakeld om te controleren of alles in orde is.

Rapportage

U ontvangt iedere week een rapportage, die u inzicht geeft in het gebruik van de app (en de paniekknop). Zo kunt u controleren of de app goed functioneert en krijgt u antwoord op vragen als; wie heeft de app gebruikt, wanneer is de app gebruikt en welke alarmen zijn er gemeld?

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!