Beveiliging Bedrijventerrein

RJ Safety & Security beveiligt bedrijventerreinen effectief én slim

Direct offerte aanvragen

Collectieve beveiliging

Intelligente camera’s

24/7 beveiliging op afstand

Collectieve beveiliging

Intelligente camera’s

24/7 beveiliging op afstand

Collectieve Beveiliging Bedrijventerrein

Een bedrijventerrein beveiligen. Wat is de beste aanpak? Ons antwoord: collectieve beveiliging. Bij RJ Safety & Security heeft u de mogelijkheid om, samen met uw buren, de bedrijfspanden op het bedrijventerrein op een slimme manier te laten beveiligen. Ons Monitoring Operations Center maakt namelijk gebruik van intelligente camera’s in combinatie met fysieke beveiliging. Hoe meer bedrijven op een bedrijventerrein meedoen, des te beter de beveiliging van het terrein is. Ontdek wat wij voor de beveiliging van uw bedrijf en het bedrijventerrein kunnen doen!

Monitoring Operations Center

Vanuit ons eigen Monitoring Operations Center houden wij 24/7 toezicht op het bedrijventerrein. Dat doen we middels een combinatie van technische beveiliging (camera installatie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging) en fysieke beveiliging (alarmopvolging, mobiele surveillance). Door het plaatsen van intelligente camera’s, die in verbinding staan met ons Monitoring Center, zijn wij in staat om de livebeelden van het bedrijventerrein continu te observeren. Bij problemen stuurt het Monitoring Center onze mobiele surveillance aan. Zij zijn dan in no time ter plaatse om het probleem op te lossen. Daarnaast staan serviceverlening en preventieve beveiliging hoog op onze prioriteitenlijst. Alleen zo kunnen we de beveiliging van het bedrijventerrein en uw bedrijf nog beter maken. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. We beantwoorden met plezier al uw vragen!

  • Thermische camera's
  • Detecteren van beweging of activiteit
  • Alarmsysteem (inbraak, toegangscontrole, brand, powerfence, etc.)

Camerabeveiliging bij uw bedrijf of bedrijventerrein

Zoals gezegd, is het plaatsen van slimme camera’s een uitstekend hulpmiddel om uw bedrijf alsook hele bedrijventerrein te beveiligen. Bij RJ Safety & Security monitoren we, in ons eigen Monitoring Operations Center, real-time videobeelden van uw bedrijf en de bedrijven van uw buren op het bedrijventerrein. We zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die een gecertificeerde Videotoezichtcentrale hebben. Behalve dat we een bedrijventerrein in zijn geheel virtueel kunnen beveiligen, gaat er ook een preventieve werking uit van de ruime aanwezigheid van intelligente camera’s. En mochten er problemen dreigen, dan kunnen we proactief optreden. Zo is er bijvoorbeeld een uniek samenwerkingsverband met de politie, waarin we kentekens van verdachte voertuigen herkenbaar in beeld brengen om plegers van een eventueel misdrijf voor te zijn. Onze Mobiele surveillance staat bovendien altijd paraat.

Collectieve beveiliging van een bedrijventerrein levert u een groot kostenvoordeel op. U deelt immers de kosten met naburige bedrijven die ook zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging. Een effectievere beveiliging van het bedrijventerrein tegen lagere individuele kosten. Wie wil dit nou niet? Kies collectief voor inbraakpreventie! Neem contact met ons op door ons te bellen of te mailen of door het contactformulier in te vullen. We spreken u snel!

Beveilig op slimme wijze een bedrijventerrein

Voordelen collectieve beveiliging bedrijventerrein

  • Doordat diverse partijen zoals politie, gemeenten en beveiligers samenwerken en informatie delen kan de beveiliging van uw pand en het gehele bedrijventerrein optimaal worden ingericht
  • Camera’s gekoppeld aan intelligente software analyseren welke voertuigen het bedrijventerrein op- en afrijden.
  • Door fysieke beveiliging te combineren met de nieuwste technieken
  • Hoe meer bedrijven op een bedrijventerrein meedoen, des te beter de beveiliging van het terrein is. Daarnaast kunnen deelnemers een deel van de kosten delen. Dit heeft uiteraard een positief effect op de totale prijs.
  • Door gebruik te maken van collectieve beveiliging ontvangt u vaak korting op de verzekeringspremie.

Collectieve beveiliging​

In heel Oost Nederland

Wij zijn actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering. Wij zijn op uiteenlopende wijze actief op de volgende bedrijventerreinen:

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!