Evenementenbeveiliging

Uw evenement is in veilige handen bij RJ Safety & Security. Wij hebben ruime ervaring in evenementenbeveiliging en het verzorgen van veiligheid en beveiliging.

Direct offerte aanvragen

Evenementen en Festivalbeveiliging

Grondige voorbereiding

Concreet beveiligingsplan

Evenementen en Festivalbeveiliging

Grondige voorbereiding

Concreet beveiligingsplan

Festival en evenementenbeveiliging

Sportevenementen, festivals, concerten of congressen. Stuk voor stuk evenementen waar veel mensen bij elkaar komen en waar de veiligheid van uw medewerkers, gasten en bezoekers van levensbelang is. U draagt daarmee een grote verantwoordelijkheid, naast alle zorg die u al rond de organisatie van het evenement op zich neemt. RJ Safety & Security, het grootste beveiligingsbedrijf in Oost Nederland, heeft ruime ervaring in de beveiliging van evenementen en neemt u met plezier de verantwoordelijkheid omtrent de veiligheid uit handen.

Betrouwbare partner in evenementenbeveiliging

Tijdens evenementen met een grote toeloop van bezoekers kan er natuurlijk van alles gebeuren; incidenten door alcohol- en drugsgebruik, medische noodsituaties, een weeromslag of zelfs aanslagen. Evenementenbeveiliging is tegenwoordig een noodzaak. Daarom brengen wij voor ieder evenement, samen met de organisatie, de eventuele risico’s in kaart en werken we, op basis van deze resultaten, een concreet beveiligingsplan uit.

Al sinds onze oprichting in 1997 houden wij ons bezig met het vergaren van kennis en expertise op het gebied van evenementenbeveiliging. Wij zijn dan ook niet voor niets in het bezit van het keurmerk Evenementenbeveiliging. We werken met vriendelijk, gastvrij en goed opgeleid personeel en maken gebruik van de modernste technische hulpmiddelen. U bent ons misschien al wel tegengekomen bij diverse sportwedstrijden, of bij evenementen als de Zwarte Cross, Military Boekelo, Carnaval Albergen, Zomerfeesten Hengevelde, Paasfeesten Lonneker, de Boeskool is Los of het Carnaval in Oldenzaal. Met RJ Saftety & Security is de beveiliging van uw evenement of festival goed geregeld. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en veilig voelt en dat u tijd heeft voor andere belangrijke zaken. U kunt op ons vertrouwen! Interesse? Neem contact met ons op.

Evenementbeveiliging; een kwestie van mensen, technologie en innovatie

Ons team voor evenementenbeveiliging bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit beveiligers. Ook brandwachten, spotters, alcoholtesters en verkeersregelaars zijn onderdeel van het team. En niet te vergeten onze gediplomeerde EHBO’ers. Zij kunnen medische hulp bieden in uiteenlopende situaties; van een brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een hartstilstand. Soms zijn ze letterlijk van levensbelang. Al onze medewerkers treden, waar nodig, doortastend en effectief op. Er is ons alles aan gelegen om u, uw gasten en uw bezoekers veilig te houden.

Bovendien maken wij gebruik van de modernste technologieën, waaronder geavanceerde communicatiesystemen en een gecertificeerde Videotoezichtcentrale, om real-time monitoring en snelle respons mogelijk te maken. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij het organiseren van een evenement en zijn vastbesloten om u te ondersteunen bij het creëren van een veilige en succesvolle ervaring voor alle betrokkenen.

Ruime ervaring in veiligheid en beveiliging op grote & kleine evenementen

Evenementen en festival beveiliging is samenwerken

Onze medewerkers onderhouden met behulp van de modernste communicatiemiddelen nauw contact met de organisatie van het evenement of festival en zorgen bovendien voor korte lijntjes met de hulpdiensten. Daarnaast kunnen surveillanten in ons hypermoderne, EN50518 gecertificeerde, Monitoring Operations Center real-time meekijken en de beveiligers naar de juiste plaats sturen. Onze Videotoezichtcentrale voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen, waarmee we behoren tot een selecte groep bedrijven in Nederland die een gecertificeerde Videotoezichtcentrale hebben. Een veilig idee, vindt u niet?

Beveiligt RJ Safety & Security uw volgende evenement?

Kunnen we u helpen met de beveiliging van uw volgende evenement? We denken graag met u mee om een beveiligingsoplossing te vinden die precies bij uw wensen past. Onze betrouwbare, goed opgeleide mensen staan voor u klaar om, met gebruik van de modernste technologie, de beveiliging van uw evenement in goede banen te leiden. Meer weten of meteen een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door ons te bellen (tel. 088-434 9904) of te mailen (info@rjsecurity.nl) of door het contactformulier in te vullen. We horen graag van u!

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!