Blog

BHV Knop

Nieuw bij RJ Safety & Security: De BHV Knop

Bij RJ Safety & Security zijn we verheugd om ons nieuwste product te introduceren: de BHV Knop. Dit geavanceerde BHV Oproepsysteem tilt de veiligheidsmaatregelen binnen uw organisatie naar ongekende hoogten, met een focus op effectieve alarmering en naadloze communicatie.

Lees meer >

7 trends in de beveiligingssector waar we in 2024 op moeten letten

Het jaar 2024 brengt een golf van nieuwe uitdagingen op het gebied van beveiliging, met trends die zich snel ontwikkelen en aanpassen aan een steeds complexer wordende wereld. RJ Safety, een vooraanstaande organisatie in de beveiligingssector, heeft de vinger aan de pols gehouden en identificeert enkele cruciale ontwikkelingen die komend jaar de beveiligingsindustrie zullen bepalen.

Lees meer >

Verduurzaming voor elk bedrijf

Voor elk bedrijf is het wel en wee van de medewerkers en klanten van groot belang. Hierbij is het verduurzamen van uw omgeving erg belangrijk, maar waar kunt u beginnen?

Lees meer >

Twentse bedrijven bundelen kracht

RJ Safety & Security en Twentestad Bedrijfsrecherche gaan samenwerken op het gebied van integriteit en veiligheid. Daartoe hebben beide partijen onlangs een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. RJ

Lees meer >