Beveiliging

Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Er zijn ontzettend veel aspecten waar een ondernemer rekening mee dient te houden wanneer het aankomt op de veiligheid van uw bedrijfspand, u zelf, uw medewerkers en bezoekers. Een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is hierbij van essentieel belang. RJ Safety & Security ontlast u hierin volledig! Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Integrale oplossingen

RJ Safety & Security beschikt over een advies & consultancy afdeling met ervaren securitymanagers. Door uw huidige organisatorische, bouwkundige en elektronische genomen maatregelen te inventariseren maakt onze consultant voor u de risico’s inzichtelijk die zich in uw onderneming kunnen voordoen. Hier opvolgend wordt er een advies voor u uitgeschreven en wordt er samen met u het gewenste security level bepaald.

Uw veiligheidsbeleid op maat

RJ Safety & Security brengt gebalanceerde adviezen uit, waarbij het inzetten van mens en techniek altijd het uitgangspunt is. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden, alvorens wij het plan uitvoeren. Uw beschikbare budgetten worden in het kader van veiligheid zo efficiënt mogelijk ingezet.

Kortom, wilt u er alles aan doen om uw bedrijf naar een hoger security level te brengen? Wij komen graag met u in gesprek om u uit te leggen hoe wij dat doen!

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!