Beveiliging

Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Beveiliging van bedrijfspanden, bedrijventerreinen en evenementen 

Beveiliging door RJ Safety & Security bestaat uit een brede waaier aan integrale beveiliging- en veiligheidsoplossingen, die we specifiek afstemmen op uw behoeften en bedrijfsvoering. Omdat het nooit veilig genoeg kan zijn. Uiteraard zijn alles diensten ook individueel in te zetten van mobiele surveillance, camerabeveiliging tot collectieve beveiliging van een volledig bedrijventerrein. De juiste beveiliging is altijd maatwerk.

Beveiligingsoplossingen die uw organisatie veilig houden

Wilt u, als ondernemer, een inspirerende omgeving creëren waarin mensen zich veilig voelen en ook daadwerkelijk veilig zijn? Dan heeft u baat bij een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt. Beveiliging is immers een multidisciplinair vraagstuk dat per organisatie verschilt. RJ Safety & Security combineert menselijke expertise met geavanceerde technologie om de veiligheid op het hoogste niveau te garanderen. Benieuwd naar onze oplossingen? Bekijk ze op deze pagina.

Beveiliging van uw pand, kantoor of complex 

Hoe goed is uw bedrijfspand beveiligd? Wedden dat er ruimte voor verbetering is? RJ Safety & Security biedt u beveiligingsmaatregelen op verschillende niveaus.


Alarm

Beschikt u over een alarmsysteem? Wij kunnen de alarmmeldingen die bij de particuliere alarmcentrale (PAC) binnenkomen, opvolgen. We zijn snel ter plaatse om de schade te beperken en de benodigde maatregelen te treffen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een glaszetter of het inschakelen van de politie of brandweer. Daarnaast doen we op locatie, zowel binnen als buiten, grondig onderzoek naar de oorzaak van het alarm. We maken een situatieschets en leggen de bewijslast voor u vast in een duidelijke rapportage.

Meer over alarmopvolging en mobiele surveillance


Camerabeveiliging

Uw bedrijfspand en bezittingen in de gaten houden door middel van camerabewaking? RJ Safety & Security werkt met intelligente camera’s in en rond uw bedrijfspand. Ons eigen – EN 50518 gecertificeerdeMonitoring Operations Center kan vervolgens met behulp cameradetectie (thermische- of lijndetectie) een alarm ontvangen wanneer er ongewenst bezoek het perceel betreedt. Tevens kunnen we d.m.v. camerabeelden virtuele surveillance rondes uitvoeren, waarin de camerabeelden real-time worden uitgekeken.In het geval van een ongewenste situatie alarmeren we onze mobiele surveillant, die voor u op onderzoek uitgaat.

Meer over camerabeveiliging


Mobiele surveillance / Alarmopvolging

De meest bekende vorm van beveiliging is mobiele surveillance. Onze professionele surveillanten zorgen, in samenwerking met ons eigen 24/7 bemande Monitoring Operations Center, voor een veilige omgeving in en rondom uw bedrijfspand of bedrijventerrein. Elk alarm wordt onmiddellijk gesignaleerd, beoordeeld en effectief afgehandeld. Tijdens controlerondes, zoals openings-, brand- en sluitrondes, worden afwijkende situaties snel opgemerkt en verholpen.

Meer over mobiele surveillance


Objectbeveiliging

Beveiliging van uw bedrijfspand, terrein of instelling tegen diefstal, fraude en vandalisme tijdens en buiten kantooruren. Dat is de essentie van objectbeveiliging. Onze gastvrije en uitstekend opgeleide receptionisten en portiers heten uw bezoekers welkom en zorgen ervoor dat niemand uw bedrijf binnenkomt zonder een geldige reden. Zij zijn perfect in staat verdwaalde bezoekers te onderscheiden van iemand met minder oprechte bedoelingen.
Bovendien kan RJ Safety & Security voor een stukje automatisering zorgen. Moet u bijvoorbeeld regelmatig chauffeurs toegang tot uw terrein verlenen? Met de juiste technologie kunnen wij ze op afstand van een toegangscode voorzien, zodat uw of onze fysieke aanwezigheid niet meer noodzakelijk is.

Meer over objectbeveiliging


Security host

Past de traditionele bewaker niet bij de visie of gewenste uitstraling van uw organisatie? Dan is er de security host van RJ Safety & Security; dé ideale combinatie tussen gastvrijheid en beveiliging. De security host verwelkomt uw bezoekers met een vriendelijke en behulpzame houding en zorgt er, met de benodigde beveiligingskennis en -expertise, voor dat iedereen veilig is en blijft. Onze security host is niet alleen toezichthouder, maar een waar verlengstuk van uw organisatie.

Meer over security host


Kortom: Wilt u een veilige omgeving creëren waar mensen zorgeloos kunnen werken? RJ Safety & Security biedt integrale securityplannen op maat voor uw organisatie. Onze experts combineren menselijke expertise met geavanceerde technologie om topniveau veiligheid te waarborgen. Neem contact op voor nog meer informatie

Beveiliging van een bedrijventerrein 

RJ Safety & Security heeft diverse oplossingen om uw pand en eigendommen te beveiligen. Maar we kunnen ons blikveld ook vergroten. Heeft het terrein waarop uw bedrijf zich bevindt regelmatig te maken met gevallen van inbraken, vandalisme, of diefstal? Dan is collectieve beveiliging van uw pand en die van uw collega-ondernemers op het bedrijven- of industrieterrein een goede investering. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact op.


Mobiele surveillance

Voor een vast maandtarief houden we uw bedrijventerrein scherp in de gaten. Omdat u de kosten deelt met andere aangesloten bedrijven, vergroot u de surveillancemogelijkheden. Onze surveillanten rijden regelmatig collectieve rondes over het terrein (vooral op tijden dat er weinig bedrijvigheid is) en komen direct in actie zodra daar aanleiding toe is.

Meer over mobiele surveillance


Monitoring Center

Samen met andere ondernemers op het bedrijventerrein gebruik maken van de diensten van ons Monitoring Operations Center? Collectief cameratoezicht scheelt behoorlijk in de kosten. Vanuit ons Monitoring Center zijn we in staat om, gebruik makend van intelligente camerasystemen, op afstand surveillancerondes te doen. Vindt er een trigger plaats op één van de camera’s, dan beoordelen onze centralisten de situatie direct en sturen er, indien nodig, onze mobiele surveillance op af. Het cameratoezicht kunnen we, afhankelijk van uw collectieve behoefte en budget, opschalen van inpandig toezicht, tot toezicht op het eigen perceel, de openbare ruimte en wegen op het bedrijventerrein en zelfs de toegangswegen.

Meer over monitoring center


Kortom: Wilt u samen met andere ondernemers uw bedrijventerrein collectief beveiligen? Ontdek de voordelen van ons Monitoring Operations Center met intelligente camerasystemen. Kostenbesparend en effectief! Neem contact op voor meer informatie.

Alles over de beveiliging van een bedrijventerrein

Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!

Beveiliging van een evenement 

Voor het in goede banen leiden van evenementen, concerten, sportwedstrijden of festivals hebben wij de juiste mensen en techniek in huis. Met goed opgeleid, gastvrij personeel, de modernste communicatie- en video bewakingstechnologie zorgen wij voor een soepel en veilig verloop van uw evenement.

Gastvrij personeel / surveillant / sfeerbeheer

Wij leiden ons beveiligingspersoneel op tot bijzonder klantvriendelijke gastheren en gastvrouwen, uitblinkers in sfeerbeheer en capabele surveillanten. Met hun warme en gastvrije uitstraling, zijn zij het visitekaartje van uw evenement, zonder dat ze daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Zij zorgen ervoor dat uw gasten en bezoekers zich niet alleen welkom, maar ook veilig voelen.


Techniek

De beveiliging van een evenement, groot of klein, is een elke keer weer een uitdaging. Zonder technische hulpmiddelen is het onmogelijk het overzicht te bewaren. In de communicatielijnen met de organisatie maken wij gebruik van moderne, stabiele portofoons en onze beveiligers dragen body cams, zodat de meldkamer live mee kan kijken en bij problemen actie kan ondernemen.

Bij grote(re) evenementen is het al gebruikelijk om camerabeveiliging in te zetten. Dit kunnen een aantal losse camera’s zijn die op afstand worden uitgelezen. RJ Safety & Security heeft de beschikking over een Mobiele Communicatie Unit (mobiele meldkamer) welke ons de mogelijkheid geeft om tijdens het evenement live beelden uit te kijken. Bij constatering van handel in verboden middelen, potentiele opstootjes of onwelwording kan de collega in het veld snel te plaatse worden gestuurd. Hiermee dragen we bij aan een veilige omgeving voor bezoekers, artiesten en medewerkers.

Meer over onze mobiele camera unit

Consultancy – Securityplan

Wanneer de aard en grootte van uw evenement daarom vraagt, gaan onze beveiliging consultants, in samenspraak met u, aan de slag om een sluitend securityplan op te stellen. We brengen alle risico’s in kaart, sluiten aan bij relevante overlegstructuren en zorgen ervoor dat uw evenement aan de vergunningseisen voldoet. Alles met het oog op een veilig verloop van uw evenement.

Meer over evenementenbeveiliging

Advies & Consultancy 

Bij de beveiliging van uw bedrijf, instelling, evenement of terrein komt veel kijken. Vaak is een combinatie van beveiligingsdiensten nodig om optimaal aan uw beveiligingsbehoefte te voldoen. Weet u wat in uw situatie de beste oplossing is?

Onze ervaren beveiliging consultants kunnen helpen een integraal veiligheidsplan op te stellen. Hierbij kijken we vanuit een 360° perspectief (personen, objecten, de digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit) naar alle veiligheidsrisico’s. Vervolgens stemmen we de benodigde diensten en de inzet van uw eigen organisatie perfect op elkaar af.

Branches

 Elk bedrijf is uniek en heeft eigen eisen, wensen en behoeften op het gebied van beveiliging, Hetzelfde valt echter ook te zeggen over elke branche. Zo wordt van een beveiliger in de zorg bijvoorbeeld een empathische houding gevraagd, terwijl het in de industrie veel meer draait om het voorkomen van economische schade en (arbeids)ongevallen.

Daarom maken wij maatwerk van beveiliging en verschilt onze aanpak per branche en per opdrachtgever. In welke branche u ook actief bent, RJ Safety & Security vindt, samen met u, een passende beveiligingsoplossing. Zo onderscheiden wij aparte diensten voor de volgende branches:

Kunnen we u van dienst zijn? Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!