Opleidingen

CTA

RJ Safety & Security biedt een breed pakket opleidingen aan op het gebied van veiligheidsopleidingen en veiligheidstrainingen, waaronder EHBO, AED, BHV en VCA trainingen. Door onze jarenlange ervaring als opleider van diverse veiligheids- en beveiligingsopleidingen en trainingen in de regio Twente; Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, kunnen wij tevens opleidingen en trainingen op maat bieden. Graag ontwikkelen wij samen met onze klant maatwerktrainingen zoals BHV, geweld en agressietraining en ontruimingsoefeningen.

E-learning mogelijkheden

In uw eigen tijd één van de vele opleidingen van RJ Safety & Security volgen? Dat kan bijvoorbeeld met een EHBO-cursus of BHV-(herhaling) opleiding via E-learning. Hierbij heeft u de mogelijkheid het theoriegedeelte thuis achter uw pc te volgen en het praktijkgedeelte (halve dag, afhankelijk van het type opleiding) van de cursus in ons trainingscentrum te beleven.

Opleidingen, hoe wij het doen

Bij RJ Safety & Security geven we les aan de hand van erkende lesmethoden. Bij elke door ons gegeven cursus, training of opleiding hoort een certificaat. In het geval van VCA, EHBO(kinder) en BHV (herhaling) zijn dit door het Oranje Kruis erkende diploma’s. Wij bieden mogelijkheden voor een proefexamen, elke training of opleiding wordt afgesloten met een theorie- en/of praktijkexamen.

Combinaties

De combinatie van de genoemde E-learning en ons hightech trainingscentrum geven ons de mogelijkheid om voor onze klanten effectieve en kostenbesparende opleidingsplannen te ontwikkelen. Meer weten over ons trainingscentrum? Klik dan hier voor meer informatie.

Opleiding Startdatum Plaatsen
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel dinsdag 29 oktober 2Schrijf mij in
EHBO basis donderdag 31 oktober 5Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel donderdag 07 november 2Schrijf mij in
Hoofd BHV donderdag 07 november 7Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag donderdag 14 november 6Schrijf mij in
EHBO herhaling maandag 18 november 7Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel vrijdag 29 november 9Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag dinsdag 03 december 7Schrijf mij in
BHV basis E-learning, 1 dag maandag 09 december 12Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel vrijdag 13 december 11Schrijf mij in
BHV basis E-learning, 1 dag woensdag 18 december 2Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag donderdag 19 december 15Schrijf mij in
Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief