Opleidingen

RJ Safety & Security biedt een breed pakket opleidingen aan, op het gebied van veiligheidsopleidingen en veiligheidstrainingen, waaronder EHBO, AED, BHV en VCA trainingen en opleidingen. Door onze jarenlange ervaring als opleider van diverse veiligheids- en beveiligingsopleidingen en trainingen in de regio Twente; Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, kunnen wij tevens opleidingen en trainingen op maat bieden. Bij op maat pakketten kunt u denken aan geweld en agressietraining, kinder-EHBO, reanimatiecursus inclusief AED training en ontruimingsoefeningen.

Opleidingen

E-learning mogelijkheden

In uw eigen tijd één van de vele opleidingen van RJ Safety & Security volgen? Dat kan bijvoorbeeld met een EHBO-cursus of BHV-(herhaling) opleiding via E-learning. Hierbij heeft u de mogelijkheid het theoriegedeelte thuis achter uw pc te volgen en het praktijkgedeelte (halve dag, afhankelijk van het type opleiding) van de cursus in ons trainingscentrum te beleven.

Opleidingen, hoe wij het doen:

Bij RJ Safety & Security geven we les aan de hand erkende lesmethoden. Bij elke door ons gegeven cursus, training of opleiding hoort een certificaat. In het geval van VCA, EHBO(kinder) en BHV (herhaling) zijn dit door het Oranje Kruis erkende diploma’s. Wij bieden mogelijkheden voor een proefexamen, elke training of opleiding wordt afgesloten met een theorie- en/of praktijkexamen.

Opleidingen

BHV vol opleiding en meer in ons hightech trainingscentrum

De combinatie van de genoemde E-learning en ons hightech trainingscentrum maken de mogelijkheden die wij kunnen bieden tot een zeer effectieve, kostenbesparende wijze van opleiden. Meer weten over ons trainingscentrum? Klik dan hier voor meer informatie.

test1

Sociale veiligheid en de zorg

Omgaan met agressie in de zorg, helaas een steeds groter wordend probleem. Agressie op de werkvloer komt vaker voor, maar een protocol tegen bijvoorbeeld agressie in de zorg kan een heleboel narigheid beperken. In een door ons gegeven training worden u tips en trucs bijgebracht om nare omstandigheden tot een minimum te beperken.

Opleiding Startdatum Plaatsen
BHV-herhaling, 1 dag dinsdag 30 oktober 6Schrijf mij in
BHV basis E-learning, 1 dag vrijdag 02 november 14Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel woensdag 07 november 8Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel donderdag 29 november 11Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag vrijdag 30 november 15Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag maandag 10 december 15Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel vrijdag 14 december 15Schrijf mij in
BHV basis E-learning, 1 dag dinsdag 18 december 14Schrijf mij in
Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief