Opleidingen

CTA

BELANGRIJKE INFO CORONAVIRUS

Het nieuwe team RJ Opleidingen

Sinds eind 2019 heeft het team van RJ Opleidingen een verandering ondergaan. Er wordt niet alleen gewerkt met nieuwe systemen, maar ook de samenstelling van het team is veranderd.

IMG_0043

Graag stellen wij aan u voor (vlnr): Maarten Kollen – Commercieel Manager, Nick van Hannen – Accountmanager en Arnoud Alferink – Coördinator.

Aanbod

RJ Safety & Security biedt een breed pakket opleidingen aan op het gebied van veiligheidsopleidingen en veiligheidstrainingen, waaronder EHBO, AED, BHV en VCA trainingen. Door onze jarenlange ervaring als opleider van diverse veiligheids- en beveiligingsopleidingen en trainingen in de regio Twente; Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, kunnen wij tevens opleidingen en trainingen op maat bieden. Graag ontwikkelen wij samen met onze klant maatwerktrainingen zoals BHV, geweld en agressietraining en ontruimingsoefeningen.

E-learning mogelijkheden

In uw eigen tijd één van de vele opleidingen van RJ Safety & Security volgen? Dat kan bijvoorbeeld met een EHBO-cursus of BHV-(herhaling) opleiding via E-learning. Hierbij heeft u de mogelijkheid het theoriegedeelte thuis achter uw pc te volgen en het praktijkgedeelte (halve dag, afhankelijk van het type opleiding) van de cursus in ons trainingscentrum te beleven.

Opleidingen, hoe wij het doen

Bij RJ Safety & Security geven we les aan de hand van erkende lesmethoden. Bij elke door ons gegeven cursus, training of opleiding hoort een certificaat. In het geval van VCA, EHBO(kinder) en BHV (herhaling) zijn dit door het Oranje Kruis erkende diploma’s. Wij bieden mogelijkheden voor een proefexamen, elke training of opleiding wordt afgesloten met een theorie- en/of praktijkexamen.

Combinaties

De combinatie van de genoemde E-learning en ons hightech trainingscentrum geven ons de mogelijkheid om voor onze klanten effectieve en kostenbesparende opleidingsplannen te ontwikkelen. Meer weten over ons trainingscentrum? Klik dan hier voor meer informatie.

Opleiding Startdatum Plaatsen
BHV basis E-learning, 1 dag dinsdag 02 juni 11Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel donderdag 04 juni 12Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel donderdag 04 juni 12Schrijf mij in
VCA vol / VCA basis donderdag 04 juni 17Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag vrijdag 05 juni 12Schrijf mij in
VCA vol / VCA basis maandag 08 juni 20Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag woensdag 10 juni 12Schrijf mij in
EHBO basis vrijdag 12 juni 11Schrijf mij in
VCA vol / VCA basis dinsdag 16 juni 18Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag woensdag 17 juni 12Schrijf mij in
EHBO herhaling maandag 22 juni 12Schrijf mij in
BHV basis E-learning, 1 dag dinsdag 23 juni 11Schrijf mij in
BHV-herhaling, 1 dag woensdag 24 juni 12Schrijf mij in
VCA vol / VCA basis woensdag 24 juni 20Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel vrijdag 26 juni 3Schrijf mij in
Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief