U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Opleidingen

CTA

BELANGRIJKE INFO CORONAVIRUS

Veilig, weerbaar, opgeleid

Graag stellen wij aan u voor (vlnr): Arnoud Alferink – Coördinator, Nick van Hannen – Accountmanager, Maarten Kollen – Commercieel Manager en Hedy Posthuma – Projectcoördinator.

RJ Safety & Security biedt een breed pakket opleidingen aan op het gebied van veiligheidsopleidingen, weerbaarheidsopleidingen en beroepsopleidingen, waaronder EHBO, AED, BHV en VCA trainingen, maar ook omgaan met Geweld en Agressie en Heftruckopleidingen. Door onze jarenlange ervaring als opleider van diverse veiligheids- en beveiligingsopleidingen en trainingen in de Achterhoek en de regio Twente; Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, kunnen wij opleidingen en trainingen op maat bieden. We werken door heel Nederland op klantlocaties en hebben daarnaast twee eigen trainingslocaties in Overijssel: Enschede en de Twente Safety Campus (Vliegveld Twente). Hier ontvangen wij cursisten in Groepstrainingen én in Open Inschrijvingen.

Graag ontwikkelen wij samen met onze klant maatwerktrainingen zoals BHV, geweld en agressietraining en ontruimingsoefeningen. Veiligheidsopleidingen, Weerbaarheidsopleidingen en Beroepsopleidingen in Oost Nederland. Wij werken  met veel plezier voor kleine en grote organisaties, maar altijd met focus op veiligheid en certificering.

We verwelkomen u graag, uiteraard geheel Corona-proof!

Bekijk ons filmpje over onze unieke locatie op de Twente Safety Campus (Vliegveld Twente)

 

Download onze Whitepaper: De noodzaak van een goede RI&E voor uw bedrijf

Bent u op de hoogte van alle risico’s in uw bedrijf? Een goede RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie) is niet alleen verplicht, maar levert uw bedrijf ook echt voordelen op! Download nu onze whitepaper en leer alles over de verplichtingen, consequenties en aandachtspunten van de RI&E en het Plan van Aanpak voor uw bedrijf. Door dit direct in te praktijk toe te passen zorgt u goed voor uw medewerkers én voorkomt u hoge boetes. 

Visie op leren

RJ gelooft in ‘leren op maat’. Dit betekent dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de individuele situatie van de cursist. Dit betekent dat inhoud en uitvoer van trainingen verschillen op de volgende onderdelen:

Locatie

Voorafgaand aan het inplannen van maatwerktrainingen, zal per locatie een inventarisatie worden gedaan van de daar aanwezige veiligheidsrisico’s. Deze risico’s worden vertaald naar trainingsdoelstellingen en vervolgens naar praktische scenario’s en mogelijke aanpassingen in opbouw van lesstof en inzet Lotusslachtoffers voor die locatie.

Door op deze manier te inventariseren en te trainen, wordt de intensiteit van de training aangesloten op het specifieke risicoprofiel van een locatie. Middels periodiek overleg wordt dit afgestemd en aangepast.

Functieprofiel

Binnen locaties kunnen verschillende ‘profielen’ werkzaam zijn. Zo is het mogelijk dat de risico’s voor een receptionist(e) anders is dan de risico’s voor een machine operator. RJ brengt per functieprofiel de afwijkende risico’s in kaart en neemt deze mee in de voorbereiding van de training. (Lotus)scenario’s en gedeelten van de trainingen kunnen op basis hiervan afwijken van het standaardprogramma.

Individuele capaciteiten

Zelfs als de trainingen aangepast zijn aan locatie en functieprofielen, kunnen individuele cursisten verschillend reageren op trainingssituaties en lesstof anders ‘opnemen’. Motivatie en zelfvertrouwen zijn hierbij belangrijke factoren. De docenten van RJ stellen dit in elke cursusgroep vast en proberen waar mogelijk per individu deze capaciteiten te benoemen en cursisten in hun kracht te zetten.

Bovenstaande visie uit zich in een mix van:

  1. E-learning modules met overzichtelijke, theoretische content
  2. Praktijkoefeningen In-Company
  3. Praktijkoefeningen Trainingcentrum RJ Opleidingen, op de Twente Safety Campus en op klantlocaties door heel Nederland

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met vaste docenten.

Planning en cursistenadministratie

RJ Opleidingen verzorgt het gehele plannings- en cursistenadministratieproces voor alle trainingen. Na het aanleveren van cursistengegevens, plant en beheert RJ Opleidingen de cursussen, herhalingen, stuurt tijdige reminders en zorgt dat alle certificaten geborgd zijn in het systeem. Zowel de klantbeheerder als de cursist hebben zelf ook de mogelijkheid om zich in te schrijven of te laten schrijven voor diverse trainingen.

Een klantmanager of klantbeheerder heeft toegang tot een eigen portaal, waarmee alle cursistengegevens inzichtelijk zijn: hoeveel cursisten totaal, welke cursisten hebben al getraind, welke cursisten moeten nog trainen, wanneer zijn die trainingen, certificaten per persoon etc. Alles is AVG-proof geborgd in het portaal.

Een cursist heeft ook toegang tot een eigen portaal. Hierin staan alle gegevens, data en certificaten van deze persoon.

Uiteraard is het aanleveren van managementrapportages mogelijk. Deze dienen als uitgangspunt voor (tussentijdse) evaluaties van het traject.

Opleiding Startdatum Plaatsen
VCA Basis / VOL Code 95 woensdag 15 december 3Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel dinsdag 21 december 11Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel dinsdag 11 januari 12Schrijf mij in
BHV Basis (Incl. AED-Training) inclusief E-learning maandag 17 januari 12Schrijf mij in
BHV-herhaling (Incl. AED-Training) donderdag 20 januari 11Schrijf mij in
EHBO basis vrijdag 21 januari 12Schrijf mij in
BHV Basis (Incl. AED-Training) inclusief E-learning dinsdag 25 januari 5Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel woensdag 26 januari 12Schrijf mij in
BHV Basis (Incl. AED-Training) inclusief E-learning vrijdag 04 februari 12Schrijf mij in
BHV-herhaling (Incl. AED-Training) maandag 07 februari 9Schrijf mij in
Beheerder Brandmeldinstallatie maandag 07 februari 11Schrijf mij in
BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel donderdag 10 februari 12Schrijf mij in
Hoofd bedrijfshulpverlening (BHV) maandag 14 februari 11Schrijf mij in
Preventiemedewerker woensdag 16 februari 12Schrijf mij in
BHV Basis (Incl. AED-Training) inclusief E-learning donderdag 17 februari 12Schrijf mij in
Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief