Integrale veiligheidsscan uitvoeren

Uw veiligheid gegarandeerd door RJ Safety & Security met onze vrijblijvende integrale veiligheidsscan.

RJ Safety & Security

Uw partner voor een integrale veiligheidsscan

RJ Safety & Security is dé expert op het gebied van veiligheid en beveiliging. Als vooraanstaande aanbieder van allesomvattende veiligheidsdiensten in Nederland, bieden wij een totaalpakket aan oplossingen aan. Met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring in alle facetten van beveiliging, training en technologie, gecombineerd met de vereiste certificeringen, bent u verzekerd van een stabiele, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Investeer in de bescherming van uw bedrijf en waardevolle bezittingen met onze uitgebreide integrale veiligheidsscan. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het creëren van een veilige en solide werkomgeving. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een veiligheidsscan aan en ontdek hoe u de veiligheid uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Vrijblijvend

Integrale veiligheidsscan Laten uitvoeren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de geheel vrijblijvende veiligheidsscan door ons te laten uitvoeren.

Bedrijfgegevens

Voor welk bedrijf wilt u een vrijblijvende integrale veiligheidsscan laten uitvoeren? Wat voor type bedrijf betreft het?
Voor welk bedrijf wilt u een vrijblijvende integrale veiligheidsscan laten uitvoeren?
Wat is uw KVK nummer?
Wat is het adres van uw bedrijf?
In welke plaats bent u gevestigd?
Wat is de postcode van uw bedrijf?
Voor hoeveel vestigingen dient er een veilgheidsscan opgesteld te worden?
Hoeveel medewerkers zijn er werkzaam op alle vestigingen?
In welke branche(s) bent u actief?

Hoe kunnen wij u bereiken?

Indien we vragen of opmerkingen hebben met wie kunnen wij dan contact opnemen?
Wat is de naam van uw contactpersoon
Wat is het E-mail adres van uw contactpersoon?
Wat is het telefoonnummer waarop wij de contactpersoon kunnen bereiken?
Is er een apart E-mail adres welke wij dienen te gebruiken voor facturatie?
RI&E Checklist - RJ Safety & Security

Integrale veiligheidsscan

Integrale veiligheidsscan: Wat houdt het in?

De integrale veiligheidsscan is een eerste inventarisatie van de veiligheidsrisico’s binnen uw organisatie. Het is een grondige analyse die controleert of aspecten zoals RI&E, Alarmopvolging, Camerabewaking en veiligheidsopleidingen afdoende aanwezig zijn binnen uw organisatie.

Onze medewerker voert de scan telefonisch of ter plaatse uit en geeft adviezen welke veiligheidsfacetten extra aandacht behoeven. Dit stelt u in staat om proactief te zijn in het identificeren van potentiële risico’s en het nemen van passende maatregelen om de veiligheid van uw werkomgeving te waarborgen.

De cijfers

Waarom een veiligheidsscan laten uitvoeren

25%

Minder ongevallen door RI&E

Bedrijven met een goed RI&E-beleid zien gemiddeld een ​​reductie van 25% tot 40% in het aantal arbeidsongevallen (Bron: RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

51%

Minder inbraken

Het gebruik van camerabewaking leidt tot een daling van 51% van het aantal inbraken in vergelijking met locaties zonder cameratoezicht (Bron: Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum, Ministerie van Justitie en Veiligheid).

50%

Effectief BHV beleid

Organisaties met een effectief BHV-beleid ervaren een significante vermindering van het aantal slachtoffers bij noodsituaties. Gemiddeld wordt een afname van 50% tot 70% gerapporteerd (Bron: Nederlandse Vereniging voor Bedrijfshulpverlening).