Over ons
RJ Safety & Security streeft naar het ontwikkelen van innovatieve oplossingen waarbij mens en techniek centraal staan.

25 jaar ervaring

Bijna 250 specialisten

Gecertificeerd

Over RJ Safety & Security

Onze kennis en jarenlange ervaring in alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid voor zowel de zakelijke kring als particulieren.
jQuery(function ($) { $( '.owl-carousel' ).owlCarousel({ autoplay: false, center: true, loop: true, autoplayHoverPause:true, nav:false, responsive: { 0: { items:1 }, 200: { items:3 }, 500: { items:4 } } }); });

360° veiligheid

RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de vier essentiële pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

Innovatieve veiligheidsoplossingen

RJ Safety & Security streeft naar het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor (complexe) veiligheidsvraagstukken. Wij zijn altijd op zoek naar slimme technieken voor een tijdige identificatie van afwijkingen zodat de gevraagde actie zo snel, effectief en efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. Zo is de klant altijd gegarandeerd van Slimme Preventie en Snelle Actie.

Al ruim 25 jaar de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging

RJ Safety & Security is al ruim 25 jaar de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging. Vanuit onze locaties in Enschede, Almelo, Oldenzaal en Hengelo leveren we een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten, voor zowel organisaties als particulieren. Maar hoe en wanneer is RJ Safety & Security eigenlijk opgericht? En hoe is ons totaalpakket aan diensten ontstaan? We nemen u graag mee in onze geschiedenis!

Slimme preventie,
Snelle actie​

Neem contact met ons op

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
Let op: Voor het doorgeven van wijzigingen betreft Mobiele Surveillance kunt u mailen naar: msenschede@rjsecurity.nl óf msalmelo@rjsecurity.nl