Over ons
Wij staan voor een onbezorgde samenleving. Dit doen wij door met oog voor mensen, de juiste verbinding te leggen tussen mens, kennis en techniek.

25 jaar ervaring

Bijna 250 specialisten

Gecertificeerd

Over RJ Safety & Security

Ons team van bijna 250 collega’s is samengesteld uit professionals met een hoog kennisniveau en brede ervaring in verschillende branches. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte veiligheid en beveiligingsoplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de specifieke behoeften van elke sector, maar ook de nieuwste technologische innovaties en best practices bevatten. Onze kernwaarden zijn integriteit, verbinding en daadkracht.

Integriteit

Wij spreken elkaar aan op houding en op gedrag,
waardoor we transparant zijn in ons handelen.
We zijn respectvol prikkelend en zien integriteit als het fundament van ons vak en onze manier van werken.

Verbinding

Teamwerk is de pijler onder ons succes.
Zonder teamkracht, geen daadkracht.
We hebben een scherp oog voor de mens in een sociale- en veilige omgeving. We werken vanuit principes van gelijkwaardigheid en onafhankelijkheid.
Onafhankelijk in de zin dat we onze visie uitdragen en ons uitspreken. Met elkaar in verbinding blijven is daarbij het vertrekpunt.

Daadkracht

Wij hebben een eigenzinnige visie op ons vak.
Een vak dat we met passie uitdragen.
Wij presteren maximaal voor de klant en voor onszelf
en dagen elkaar uit tot uitstekende prestaties.
Daartoe treden we daadkrachtig en slagvaardig op
vanuit onze eigen wijsheid.

jQuery(function ($) { $( '.owl-carousel' ).owlCarousel({ autoplay: false, center: true, loop: true, autoplayHoverPause:true, nav:false, responsive: { 0: { items:1 }, 200: { items:3 }, 500: { items:4 } } }); });

360° veiligheid

RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de vier essentiële pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

Innovatieve veiligheidsoplossingen

RJ Safety & Security streeft naar het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor (complexe) veiligheidsvraagstukken. Wij zijn altijd op zoek naar slimme technieken voor een tijdige identificatie van afwijkingen zodat de gevraagde actie zo snel, effectief en efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. Zo is de klant altijd gegarandeerd van Slimme Preventie en Snelle Actie.

Al ruim 25 jaar de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging

RJ Safety & Security is al ruim 25 jaar de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging. Vanuit onze locaties in Enschede, Almelo, Oldenzaal en Hengelo leveren we een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten, voor zowel organisaties als particulieren. Maar hoe en wanneer is RJ Safety & Security eigenlijk opgericht? En hoe is ons totaalpakket aan diensten ontstaan? We nemen u graag mee in onze geschiedenis!

Slimme preventie,
Snelle actie​

Neem contact met ons op

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
Let op: Voor het doorgeven van wijzigingen betreft Mobiele Surveillance kunt u mailen naar: msenschede@rjsecurity.nl óf msalmelo@rjsecurity.nl