BHV
Opleidingen

25 jaar ervaring

BHV Opleidingen op maat gegeven door experts.

Unieke locatie

Op de avontuurlijke Twente Safety Campus.

In company

BHV training op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

BHV Opleidingen (Bedrijfshulpverlener)
In ons eigen High Tech trainingscentrum in Enschede of bij u op locatie

Een bedrijfshulpverlener (BHV) is een werknemer die wanneer nodig eerste hulp kan verlenen, een kleine brand kan blussen en die in staat is een pand te ontruimen. Dit soort taken kunnen cruciaal zijn, de bedrijfshulpverlener speelt namelijk een belangrijke rol totdat de professionele hulpdiensten aanwezig zijn. Tijdens deze BHV Cursus leert u al deze vaardigheden op praktische en interessante wijze.

Wij nemen BHV trainingen serieus. Bij ons geen ellenlange presentaties in een kantoor, maar een afwisselend en actueel programma met diverse demonstraties en realistische oefeningen in een High Tech trainingscentrum, de Troned Safety Campus. Een waardevolle ervaring, waar u echt mee uit de voeten kunt!

BHV training op de Troned Safety Campus

Op de plek waar ook brandweer, politie en hulpdiensten (zoals de GHOR) trainen, staat ons nieuwe trainingscentrum; de Troned Safety Campus. Hier kunnen we heel realistisch trainen.

Zo kunnen we tijdens onze BHV trainingen verschillende soorten branden nabootsen (bijvoorbeeld woonkamerbrand, keukenbrand, persoon in brand). Of wat dacht u van een demonstratie van het geweld van een “Rollover”en “Flashover”, een groot vlamfront wat tijdens het blussen op iemand af kan komen? Ook een training waarbij u ervaart hoe het is om geen zicht te hebben in een brandend huis, behoort tot de mogelijkheden. En dat allemaal in een herkenbare omgeving, waarbij we zoveel mogelijk met een Lotus slachtoffer trainen, om de oefening zo realistisch mogelijk te maken. Alles komt zo nog beter over en zorgt ervoor dat u om leert gaan met een noodsituatie.

Kortom, een afwisselend en leerzaam programma, dat bovendien periodiek aangepast wordt aan de huidige situatie en regelgeving.

BHV Cursus overzicht

BHV training in Oost Nederland

Onze innovatieve trainingslocatie in Enschede geeft ons de mogelijkheid om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het noorden van Enschede, dichtbij de snelweg, is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar vanuit heel Twente en de Achterhoek. Wij ontvangen regelmatig BHV-cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen in ons eigen trainingscentrum.

Naast onze eigen trainingsfaciliteit hebben we ook diverse lokale opleidingslocaties in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Emmen, Zutphen en Zwolle.

Daarnaast geven wij ook met veel plezier trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op de eigen locatie van de klant.

In Company BHV training

In de grotere organisaties zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school, kantoor, sportvereniging of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs komen dan naar uw eigen locatie.

Uw medewerkers krijgen dan een hele praktijkgerichte training, waarbij ze ook hun eigen gebouw (vluchtroutes, oproepsysteem, en locatie brandblussers, etc) beter leren kennen.   Dit soort in company groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

Branchespecifieke BHV opleidingen

Heeft u behoefte aan een BHV-cursus, die specifiek gericht is op uw eigen bedrijf en de branche waarbinnen u actief bent? Informeer dan eens naar ons nieuwe lesprogramma: modulair leren. Dit programma bestaat uit een aantal verplichte basismodules, aangevuld met modules die in toegespitst zijn op uw bedrijf of branche. Zo kunnen we effectieve trainingen aanbieden speciaal gericht op één individuele branche zoals bijvoorbeeld de zorg, kantoren, sport, horeca, industrie of een andere branche.

Zo krijgt u de basistopleiding van de reguliere BHV cursus (basis- en herhalingscursus), plus nog 60 minuten extra aan praktijkgerichte en essentiële training op, voor uw bedrijf, potentiële calamiteiten.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

Direct inschrijven voor een BHV Training

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

 

Bij RJ Safety & Security geloven we in het bouwen van een veilige en onbezorgde samenleving. Onze drijfveren zijn integriteit, verbinding en daadkracht, die de kern vormen van al onze activiteiten en partnerships. Wij staan bekend als een hoogwaardige en vooruitstrevende totaalaanbieder in veiligheid en beveiliging. met de dienstencategorieën opleidingen, meldkamer, beveiliging, risico analyse en hospitality diensten.

Meer weten over onze BHV opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op (tel. 088-434 9904). Wij helpen u graag verder!