BHV
Opleidingen

24 jaar ervaring

BHV Opleidingen op maat gegeven door experts.

Unieke locatie

Op de avontuurlijke Twente Safety Campus.

In company

BHV training op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

BHV Opleidingen (Bedrijfshulpverlener)
In ons eigen High Tech trainingscentrum in Enschede of bij u op locatie

Een bedrijfshulpverlener (BHV) is een werknemer die wanneer nodig eerste hulp kan verlenen, een kleine brand kan blussen en die in staat is een pand te ontruimen. Dit soort taken kunnen cruciaal zijn, de bedrijfshulpverlener speelt namelijk een belangrijke rol totdat de professionele hulpdiensten aanwezig zijn.

Wij nemen BHV trainingen serieus. Bij ons geen ellenlange presentaties in een kantoor maar een waardevolle ervaring met diverse demonstraties en realistische oefeningen in een High Tech trainingscentrum.

Tijdens onze BHV trainingen kunnen we verschillende soorten brand nabootsen (bijvoorbeeld woonkamerbrand, keukenbrand, persoon in brand) of een demonstratie geven van het geweld van een “Rollover”en “Flashover”, een groot vlamfront wat tijdens het blussen op iemand af kan komen. Maar ook een training waarbij u ervaart hoe het is om geen zicht te hebben in een brandend huis. En dat allemaal in een herkenbare omgeving waarbij we zoveel mogelijk met een Lotus slachtoffer trainen om zo realistisch mogelijk te trainen. Alles komt zo beter over en zorgt ervoor dat deelnemers leren om te gaan met een noodsituatie.

Bij RJ Safety & Security bieden wij u een viertal BHV cursussen aan: basis, herhaling, BHV ploegleider en Hoofd BHV. Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons een certificaat. De meest complete ervaring krijg je op ons High Tech trainingscentrum maar een training op locatie kan ook erg waardevol zijn.

BHV Cursus overzicht

BHV training in Twente en de Achterhoek

Ons innovatieve trainingslocatie in Enschede maakt het voor ons mogelijk om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede dichtbij de snelweg is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar vanuit heel Twente en de Achterhoek. Wij hebben regelmatig BHV-cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Wij geven trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op de eigen locatie van de klant.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere bedrijven zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs kunnen dan naar uw eigen locatie komen. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Training

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten over onze BHV opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!