BHV in Oldenzaal

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om voor een BHV-opleiding naar een externe locatie te gaan. Daarom bieden we de mogelijkheid om BHV’ers op uw eigen locatie in Oldenzaal te trainen. Daarnaast beschikken we over ons eigen trainingscentrum vlakbij Oldenzaal op het voormalige Vliegveld Twente.

Direct offerte aanvragen

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigscentrum vlakbij Oldenzaal

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigscentrum vlakbij Oldenzaal

BHV in Oldenzaal: Realistische trainingen op uw eigen locatie of in ons trainingscentrum

BHV’ers (bedrijfshulpverleners) zijn essentieel voor de veiligheid en gezondheid van u en uw medewerkers. Volgens de Arbowet is het hebben van BHV’ers in uw bedrijf dan ook verplicht. Het opleiden van (toekomstige) BHV’ers binnen uw organisatie is daarom van groot belang.

Bij RJ Safety & Security begrijpen we dat sommige mensen de voorkeur geven aan trainingen op hun eigen locatie. Dit biedt gemak voor de medewerkers en stelt ons in staat om specifiek in te gaan op de unieke omgeving van uw organisatie. We zien duidelijke voordelen in het gebruik van ons eigen trainingscentrum vlakbij Oldenzaal op de voormalig vliegbasis Twenthe.

In ons eigen trainingscentrum kunnen we trainingen nog realistischer maken door het gebruik van alle faciliteiten die daar aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het daadwerkelijk blussen van een brand of het simuleren van een ontsnapping uit een met rook gevuld gebouw. Het is interessant om te weten dat zelfs de brandweer dezelfde locatie gebruikt voor hun trainingen.

Of u nu kiest voor een training op uw eigen locatie in Oldenzaal of gebruik wilt maken van ons trainingscentrum, bij RJ Safety & Security zorgen we ervoor dat uw BHV-training aansluit bij uw specifieke behoeften en een waardevolle leerervaring biedt voor uw medewerkers.

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security bieden wij u diverse BHV cursussen aan waaronder BHV basis en BHV herhaling. Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons uiteraard een certificaat.


BHV basiscursus

De basiscursus BHV wordt in twee delen verdeeld, praktijk en theorie. Het theorie gedeelte is bij ons volledig online te volgen, u heeft alleen een internetverbinding nodig. U kunt stoppen met de e-learning en op een later moment weer verder gaan. […]

Bekijk deze opleiding >


BHV herhalingscursus

Om de geldigheid van uw BHV diploma te behouden dient u jaarlijks een BHV-herhalingscursus te volgen. De theorie van deze herhalingscursus kan eveneens online worden gevolgd, dit scheelt u tijd en zo kunt de theorie nog een rustig na lezen. […]

Bekijk deze opleiding >


 

BHV training in Twente en de Achterhoek

Ons innovatieve trainingslocatie in Enschede maakt het voor ons mogelijk om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede dichtbij de snelweg is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar. Wij hebben regelmatig BHV-cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Wij geven trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op de eigen locatie van de klant.

BHV cursus op eigen locatie

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere bedrijven zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs kunnen dan naar uw eigen locatie komen. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Cursus

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!