Weerbaarheids
trainingen

25 jaar ervaring

Weerbaarheidsopleidingen op maat gegeven door experts.

Unieke locatie

Op de avontuurlijke Twente Safety Campus.

In company

Weerbaarheidstraining op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

Agressiebeheersing of Weerbaarheidstraining
In ons eigen High Tech trainingscentrum in Enschede of bij u op locatie

Verbale agressie en soms zelfs fysiek geweld, we hebben er helaas steeds vaker mee te maken. Een weerbaarheidstraining helpt medewerkers of vrijwilligers binnen een organisatie om te gaan met lastige situaties zoals agressie, mondige bezoekers, ongewenst gedrag en onveilige situaties. RJ Safety & Security ontwikkelde daarom een aantal speciale weerbaarheidstrainingen. Tijdens deze trainingen leren we onze cursisten aan hoe ze deze situaties het hoofd kunnen bieden. We richten ons met name op vriendelijkheid, klantgerichtheid, gastvrijheid en veiligheid. Door een goede eerste indruk te geven en bezoekers op de juiste wijze te ontvangen, is het mogelijk om een prettige sfeer te creëren.

Toch kunnen er moeilijke of onveilige situaties ontstaan waarbij agressie of ongewenst gedrag een rol speelt en waarbij er ingegrepen dient te worden. Ook dat komt in onze trainingen aan bod. Cursisten leren effectief en op een wettelijk toegestane manier in te grijpen bij dergelijke situaties. Heeft uw personeel ook te maken met agressie? Dan bieden onze weerbaarheidstrainingen uitkomst!

Weerbaarheidstraining overzicht

Weerbaarheidstraining in Twente en de Achterhoek

Onze innovatieve trainingslocatie in Enschede geeft ons de mogelijkheid om onze cursisten zo realistisch mogelijk voor te bereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede, dichtbij de snelweg, is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar vanuit heel Twente en de Achterhoek. Wij ontvangen regelmatig cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen in ons eigen trainingscentrum. Daarnaast geven wij ook met veel plezier trainingen en opleidingen op de eigen locatie van de klant.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

Weerbaarheidstraining bij uw bedrijf, school of instelling

Wij bieden u eveneens de mogelijkheid de trainingen, gericht op het beheersen van geweld en agressie, op uw eigen locatie te volgen. In dat geval komen onze instructeurs naar uw bedrijf, school of instelling.

Tijdens deze weerbaarheidstrainingen wordt er aan de hand van eigen cases praktisch geoefend hoe u met ongewenste situaties om kunt gaan.
Overige onderdelen van de training zullen bestaan uit het herkennen van diverse vormen van lastig gedrag en agressie, de gevolgen van dit gedrag en hoe u uw eigen spanning onder controle kunt houden.

Gebruik van een trainingsacteur

Tijdens veel van onze weerbaarheidstrainingen maken we gebruik van een acteur. Deze acteur helpt ons om situaties en cases uit de praktijk realistisch na te spelen. Op deze manier leren onze cursisten situaties herkennen en kan de aangeboden oplossing direct geoefend worden.

Meer weten over onze weerbaarheidsopleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!