Beheerder Brandmeldinstallatie
Alle bedrijven en organisaties in Nederland met een brandmeldinstallatie zijn verplicht deze maandelijks te controleren.

Over deze opleiding

Training van 1 dag
Van 08:30 tot 16:00 uur
Kosten € 360,- per deelnemer
(exclusief lunchkosten à € 15,95)
Inclusief koffie/thee, lesmateriaal en certificering

24 jaar ervaring

Maatwerk mogelijk

Training op locatie

Word een gekwalificeerde beheerder brandmeldinstallatie (BMI)

Voor het controleren van een gecertificeerde brandmeldinstallatie is het certificaat ‘Beheerder Brandmeldinstallatie’ nodig. De gemeentelijke bouwverordening stelt namelijk eisen aan alle partijen die betrokken zijn bij een brandmeldinstallatie, zo ook aan de gebruiker. RJ Safety & Security verzorgt de cursus Beheerder Brandmeldinstallatie volgens de gestelde richtlijnen en werkt uitsluitend met gecertificeerde en ervarende instructeurs tijdens de opleiding brandmeldinstallatie.

Inhoud programma

Wet- en regelgeving voor brandmeldinstallaties
De normering NEN 2654-1 met betrekking tot de taken van de beheerder BMI
De werking van diverse melders
De taken van de beheerder BMI, zoals (verplichte) periodieke controle, preventief onderhoud, lokaliseren van storingen en bediening van centrale.

Duur cursus BMI

De cursus bestaat uit 1 cursusdag van 08:30 tot 16:00 uur.

Vereisten

Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven in het trainingscentrum bij RJ Safety & Security maar is tevens mogelijk om in company te volgen.

Certificering

Aan het eind van de training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname (geldigheid 5 jaar). Deelnemers zijn op de hoogte van alle wet en regelgeving en weten hoe de melder werkt.

Extra informatie Beheerder BMI

Alle bedrijven en organisaties in Nederland met een brandmeldinstallatie zijn verplicht deze maandelijks te controleren. Voor het controleren van een gecertificeerde brandmeldinstallatie is het certificaat ‘Beheerder Brandmeldinstallatie’ nodig. De gemeentelijke bouwverordening stelt namelijk eisen aan alle partijen die betrokken zijn bij een brandmeldinstallatie, zo ook aan de gebruiker. RJ Safety & Security verzorgt de cursus Beheerder Brandmeldinstallatie volgens de gestelde richtlijnen en werkt uitsluitend met gecertificeerde en ervarende instructeurs. Tijdens de opleiding ontvangt u van ons een lesboek van NIBHV.

Deze training kan en mag door iedereen gevolgd worden. In praktijk wordt de training vaak gevolgd door Facilitair Medewerkers, Servicemedewerkers of medewerkers Technische Dienst etc.

Over RJ Opleidingen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden m.b.t. het trainen van uw personeel of heeft een specifieke vraag over een van onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (0)88 434 99 04, of stuur een e-mail naar opleidingen@rjsafety-security.nl. Wij helpen u graag!

Recensies

Een greep uit onze zeer gewaardeerde klantenbestand waar een nauwe samenwerking en duurzaamheid de fundamenten van een langdurige relatie zijn.

Review Tom Schulte **** "Een dag waarin de nodige herhaling betreffende BHV goed behandeld werd. 's Ochtends duidelijke uitleg over het EHBO-stuk, waarbij voldoende ruimte was voor vragen en 's middags een interessant deel over brandveiligheid. "
Review Berry Kramer ***** "Fijne ervaring! Er werd veel uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Vragen werden beantwoord naar tevredenheid. Al met al een leerzame dag. "

Inschrijven Beheerder Brandmeldinstallatie

CursusBegint opBekijk
Beheerder Brandmeldinstallatie open inschrijvingmaandag 07 oktober 2024