Monitoring Operations Center

Ons eigen Monitoring Operations Center is de plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht wordt gehouden op live videobeelden.

Direct offerte aanvragen

24/7 operatief

Beveiliging op afstand

Service help-desks

24/7 operatief

Beveiliging op afstand

Service help-desks

Het nieuwe beveiligen met het Monitoring Operations Center

Camerabeveiliging is een doeltreffend middel om toezicht te houden en eigendommen veilig te stellen. De publieke sector gebruikt camera’s voor de handhaving van de openbare orde, terwijl de private sector in toenemende mate overgaat op camerabeveiliging om eigendommen te beveiligen.

Virtuele beveiliging

Het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security is de basis voor uw virtuele veiligheid. De kracht van deze centrale zit in de combinatie van technische beveiliging (camera installatie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging) en fysieke beveiliging (alarmopvolging, mobiele surveillance). Zo heeft RJ Safety & Security een concept ontwikkeld dat ‘het nieuwe beveiligen’ wordt genoemd.

Daarnaast verzorgen wij vanuit deze centrale een service help-desk voor o.a. installateurs, woningcorporaties, zorginstellingen, parkeerbeheer en opsporingsbedrijven. Dit ten behoeve van storingen, beveiliging op afstand en verdwenen voertuigen. Door deze proactieve diensten kunnen wij preventieve beveiliging en serviceverlening bieden, wat vele malen efficiënter werkt dan de traditionele wijze van beveiligen.

Het Monitoring Operations Center maakt u 24/7 bereikbaar

Service verlenen aan relaties, klanten en gebruikers is voor veel organisaties een onderdeel van het aftersales proces. Daarnaast willen bedrijven en instellingen dat hun medewerkers en servicemonteurs in een veilige werksituatie hun taken kunnen uitvoeren en dat ze niet onnodig worden wakker gebeld. Een eigen servicedesk opzetten is voor veel bedrijven een kostbare aangelegenheid. Ons Monitoring Operations Center zorgt ervoor dat u 24/7 bereikbaar bent.

Klaar voor virtuele veiligheid?

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!