Monitoring Operations Center

Ons eigen Monitoring Operations Center is de plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht wordt gehouden op live videobeelden.

Direct offerte aanvragen

24/7 operatief

Beveiliging op afstand

Service help-desks

24/7 operatief

Beveiliging op afstand

Service help-desks

Het nieuwe beveiligen met het Monitoring Operations Center

Camerabeveiliging is een doeltreffend middel om toezicht te houden en eigendommen veilig te stellen. De publieke sector gebruikt camera’s voor de handhaving van de openbare orde, terwijl de private sector in toenemende mate overgaat op camerabeveiliging om eigendommen te beveiligen.

Virtuele beveiliging

Het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security is de basis voor uw virtuele veiligheid. De kracht van deze centrale zit in de combinatie van technische beveiliging (camera installatie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging) en fysieke beveiliging (alarmopvolging, mobiele surveillance). Zo heeft RJ Safety & Security een concept ontwikkeld dat ‘het nieuwe beveiligen’ wordt genoemd.

Daarnaast verzorgen wij vanuit deze centrale een service help-desk voor o.a. installateurs, woningcorporaties, zorginstellingen, parkeerbeheer en opsporingsbedrijven. Dit ten behoeve van storingen, beveiliging op afstand en verdwenen voertuigen. Door deze proactieve diensten kunnen wij preventieve beveiliging en serviceverlening bieden, wat vele malen efficiënter werkt dan de traditionele wijze van beveiligen.

Het Monitoring Operations Center maakt u 24/7 bereikbaar

Service verlenen aan relaties, klanten en gebruikers is voor veel organisaties een onderdeel van het aftersales proces. Daarnaast willen bedrijven en instellingen dat hun medewerkers en servicemonteurs in een veilige werksituatie hun taken kunnen uitvoeren en dat ze niet onnodig worden wakker gebeld. Een eigen servicedesk opzetten is voor veel bedrijven een kostbare aangelegenheid. Ons Monitoring Operations Center zorgt ervoor dat u 24/7 bereikbaar bent.

Klaar voor virtuele veligheid

Verhoogde veiligheid en efficiëntie door professionele software implementatie

Software voor veiligheid en efficiëntie

Bij RJ Safety & Security staat professionele software implementatie centraal in het streven naar optimale veiligheid en efficiëntie. Ons Monitoring Operations Center maakt gebruik van geavanceerde softwareoplossingen die niet alleen de veiligheid verhogen, maar ook de operationele processen stroomlijnen. Met behulp van state-of-the-art monitoringtools kunnen onze experts real-time gegevens analyseren en onmiddellijk reageren op potentiële veiligheidsrisico’s, waardoor een proactieve benadering van beveiliging mogelijk wordt.

Betrouwbare prestaties en continuïteit

Door te investeren in professionele software, waarborgen we betrouwbare prestaties en bedrijfscontinuïteit in het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security. Onze softwareoplossingen worden regelmatig bijgewerkt en onderhouden om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en technologische ontwikkelingen. Dit garandeert niet alleen een hoog niveau van beveiliging, maar ook een naadloze integratie met bestaande systemen en processen, waardoor u kunt vertrouwen op efficiënte en effectieve beveiligingsoplossingen.

Integratie van camerasystemen en IoT-oplossingen met SenseU

Met ons eigen SenseU-pakket gaan we verder dan alleen het ontvangen van alarmmeldingen. We hebben uitgebreide integratiemogelijkheden, waardoor we nu een breed scala aan camerasystemen kunnen koppelen en integreren bovenop de eerder geïntegreerde systemen zoals Hikvision, Milestone en VDG Sense. Of het nu gaat om Dahua, Genetec, Hanwha, Nx Witness, Onvif en Avigilon, of een van de vele andere merken, ons platform biedt naadloze integratie voor een uitgebreid overzicht van de beveiligingssituatie. Op deze manier kunnen onze klanten profiteren van de nieuwste technologieën en een uitgebreid scala aan opties voor videobewaking.

De ontwikkelingen binnen het SenseU-pakket beperken zich niet alleen tot video-integraties. RJ Safety & Security blijft vooruitgang boeken op andere gebieden, zoals gebouwmanagement. We hebben de mogelijkheid om te koppelen met KNX, BACnet en Modbus IP reeds geïmplementeerd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!